There was an error in this gadget

Thursday, February 4, 2010

:: rindu serindu rindunya ::

Hye smua..hee~~

Ari ni aku da test forensic..
1st baca suma soklan,rasa cam nak kuar dr MK 2 pun da..giler punya susah soklan..tambah2 aku ni yg study gitu2 ja..jiwa kcau kan..study pun xbrapa nak masuk..mud nak study pn xda..
Frust la jugak..tp nak bt camna kan? hope aku xfail dah la..huhu..

masa aku tgh tggu angah n k.baiti tuk p test tadi,
da sorang pak guard tegur aku..dia cakap "knp awak ni muka mcm xsihat ja..dah brapa ari saya tgk..awak ni sakit ka?" lebih kurang cam 2 la dia tny..terkejut gak aku..anyway thankz la pak cik guard eh atas kprihatinan anda..hee~~

Eh,muka aku cam xsihat ke?? aku rasa cam ok je..
Hmm,mybe sumtimes aku xdapat sembunyi prasaan aku yg tgh berkecamuk n bersedih n mcm2 'ber' lg la..hehe.. penat tau nak blakon hepi tp dalam ati sesak hnya TUHAN yg tahu...
ntah la..hope suma ni akan cepat2 berlalu..aku dah penat nak tanggung..rasa cam dah xmampu lagi.. {sory la berjiwang ckit malam ni..huhu}..

Ya TUHAN..
klu dia bukan jodohku..kau ilangkan lah prasaan ni..
aku xmampu lgi nak tggung..aku hanya hambaMu yg lemah..

Bila time2 camni,mula la nak igt umah..
mama, abah, kak, adik2, sepupu, anak2 sdara spupu..rindunya...

*aimi najihah aka kakak*
Ni anak sdara aku yang pling aku rindu,pling rapat dgn aku..rindu plukan dia..sob3x..
tggu ngah balik ye kakak..

*ayuni safiya aka yuni or adik*
Klu bab2 nak cakap serah kat dia..sgt2 byk cakap..smp kdg2 aku pn malas nak layan dia..penat tau lyan dia ckap..mybe besar nnt dia sesuai jadi pengacara or pnyampai rdio..haha..

*haziq iman*
Paling hyperactve!! aku rasa org yg nama haziq ni mmg hyperactve kot..huhu..
sgt2 penat nak mlayan dak ni..
Tp dia sgt2 kreatif tau..penah dia simpan kucing yg we all bela kat dlm peti ais..kreatif kan? haha..nsib la adik aku prasan..klu x,mybe dah mati beku kucing 2..

*intan*
masa aku balik ari baru bleh bjalan..mybe skng dah pndai cakap kot..tp ada ciri2 nak ckap byak gak ni...sgt rindu dgn pipi dia yg tembam 2..

em,xsabar nak balik jumpa dey ol suma ni..mesti ilang suma msalah aku bila lyan krenah2 dey ol ni..huhu..

esok aku nk ke waterfall dgn my kosmate..dgr2 rmai yg nak join..arap2 bez la..tp lg bez klu geng aku join skali..hmm,xpa la..dey ol ada sbb sndri knp xjoin..
skng ni aku juz nak enjoy ja,..nak lupa prob yg mnyerabutkan aku ni..
so,sesapa yg da plan nak jln2 2,jgn lupa ajak aku eh? aku skng dlm usaha nak memadatkan jdual aku or dlm kata lain nak men'bz'kan diri aku..
so...mari kita enjoy!!! =)


2 comments:

  1. forensik memang susah nasib sy xterambik forensik sains.. kawan2 yg ambik forensik sains memang pandai belake.. huhu

    ReplyDelete
  2. eh,tp kan..time blaja bez tau..bez sgt2..tp bl test ssh nak mati..sbb soklan dia byk aplikasi..huhu

    ReplyDelete