There was an error in this gadget

Tuesday, February 2, 2010

:: im back!! ::

tajuk ni di tujukan khas buat kawan2 aku kat fb..hehe..

Setelah lebih kurang 2 ari aku meng'deactivate'kan akaun fb,
ari ni aku dah activate smula..bosan seh idup tanpa fb..aku rasa cam lagi sedih kot..lagi ksorangan..
so,to kawan2 yg bertanya 2,skang aku dah kembali..jgn rindu2 lg eh? haaha..

Hmm..tadi rasa cam mOod nak meng'update' blog..tapi xtau plak nak mrepek pa..
nak cita sal prob percintaan yg xabis2 tu nnt cam bosan plak org baca..even brapa kerat ja yg baca blog aku ni..tapi xbez la jiwang2..aku bukan jnis yg jiwang ok? {kadang2 ada jgk ckit..tp kdg2 ja tau..2 pun klu jiwau kacau} em,da org cakap better aku lupakan dia..i will try my bez to face all of this..chaiyokk!!

ok la..aku nak cita sal isu hangat antara 3rd year my kos skang..
pa lg klu bukan psl diner..biasa la bl dah last sem ni,mesti la nak bergaya abis kan?
hmm..aku xtau nak pkai baju pa lg..still thinking..mengikut blog naddy,tema taun ni shining glamoures..perlukah aku lilit2 lampu lip lap lip lap kat badan n duk kat plug?? {dah mcm pokok krismas rasa}..sure shining n glamer abis la! {mybe bleh jd queen of nite kot..haha}..

Eceli aku tringin sgt nak pkai ala2 AVRIL LAVIGNE gitu..tp cam xsesuai ja kan tuk diner..kawan aku ckp cam mlampau sgt...ok2,aku tukar...hmm,nak pkai ala2 ELYANA la..xpun GOTHIC..ok x? hehe..tp shining kah? hmm...

sebernarnya aku dah bli baju tuk diner nanti..tp cam xssuai plak..so aku nak simpan baju tu tuk diner my kos nnt..

*ni la bajunya..xbrapa sesuai kan??*

In plan aku rasa cam nak bt persembahan tuk diner nanti..
mesti la nak nyanyi kan..nama pun kaki karok..nak nyanyi lagu yuna-dan sebenarnya versi unplug..gitaris di import khas.. {pdahal kosmate aku je..hee~~}..so,tunggu ye..haha..
tp sesuai kah?? aku pun memang xpernah karok lagu ni..tunggu dan lihat je la nanti..ntah jadi,ntah tak..hehe..kawan2 aku ckap aku pn dah macam yuna..sll pkai slendang..tapi aku pkai stail lain,ok?? haha..{slendang itu murah,so lebih jimat bli slendang kot..}

*time mula2 pkai slendang..buruk kan?..hee~~*

*yg ni dah pndai ckit..tp buruk gak*

*ni imej terkini..hehe*

hmmm,agak2 baju apa yg sesuai eh tuk diner nanti???



6 comments:

  1. xprasan pun hang deactivate fb~...lalalala~

    ReplyDelete
  2. hg mmg..xprihatin..haha..fiza prasan..dia tnya aku smalam..hee~~

    ReplyDelete
  3. wahhh nak tgk nas buat show..record eh ltk dlm fesbuk...

    ReplyDelete
  4. ish,ni yg malu nih..hikhik!
    ala,pn.hanis..xcnfrm lg..baru plan ja..hehe

    ReplyDelete
  5. baju 2 cam alim sgt la..xsesuai nak bwk lagu yuna yg sempoi 2..hehehe

    ReplyDelete