There was an error in this gadget

Tuesday, September 28, 2010

:: hepi besday!! ::


Ehem! ehem! salam smua..

Hepi besday!! hmm..besday sapa ea?? besday sapa lg klu bukan diri sendri..hehe..meh nyanyi ramai2 tuk aku..

Hepi besday to me..
Hepi besday to me..
Hepi besday to nurul nasriati..
hepi besday to me...
(clap..clap..clap..hehehe)

okeh bersempena dgn umur 22 taun ni,aku dan la gedik2 bergambar pas klas td.. oppss lupa lak nak story..aku skang da kat Penang Skill Development Center (PSDC) sitting 4 Biotechnology Entrepreneur Special Training (BeST) program..bleh klik di sini tuk tgk we ol punya fesbuk..or jenguk kat biotech corp punya sesawang tuk maklumat lanjut..malas la nak cita..hehe..
hmm..layan ja la pic2 aku yg berumur 22 taun ni dgn tema payung..layannnn~~

yg ni possing ayu ckit..konon2ny matured la..


yg ni xbrapa nak ayu ckit..


yg ni..em,xtau la..haha

camna?? camna?? da prubahan x?? hahaha..xda kan?? still mcm dulu gak..kebudak budakkan..eceli risau gak ni..camna nak kawen klu still camna budak2 lg? bleh ka? camna klu dah da anak nnt?? hahaha..haisyh,gatai betoi..keja pun xlg..hehehe..

ha,lupa plak..tuan punya badan yg tlg snap pic ni suh mention tuk kredit 4 beliau..so,tuk memenuhi permintaan beliau,aku nak ucapkan thankz to cik shida coz tlg snap2 yer..hikhikhik!

pas penat2 possing, kawan2 aka housemate aku ni pun cbuk suh snap pic dey ol..aku pn layan ja la..kang majuk plak..hehe..ni la muka2 sbahagian housemate aku..



camna nak matured kan klu housemate pun x matured??
lalalalaa~


Monday, September 27, 2010

:: raya n renion SMKAS n SMKP ::

salam 1 Malaysia buat smua..eceli entry kali memang dah basi abis la..tp xkira la,nak post gak..haha..kli ni aku nak buat klainan ckit..xmo membebel banyak2..nak letak gambaq banyak2 even aku ambik masa 2 ari nak uplod photo 2 3 ketui ni..hampeh sehampeh hampehnya!!! plz la celcom kasi laju ckit aku nya brodband ni..tau la aku xbayaq lagi pun..hehehe...gambaq2 kli ni plak hny terdapat dalam blog..dalam fb xda yer kwn2...

Raya 2 :
akad nikah Syafiqah Asna n rnion SMKAS batch 4...tahniah yer piqah..akhirnya wakil pendang menang!! haha..pasni wakil mana plak yer nak kwen? hehe..bez sgt2 dapat jmpa kawan2 yg dah dekat 7 taun xjumpa!! segan pn da..takut gak if masing2 dah xkenai aku..huhu..
sorry la yer aku terpaksa balik awai..bukan xsuka u ol, tp takut nak drive lewat2 sorg2..anyway u ol mmg bez lah!! nnt buat rnion lg jgn jumpa ajak tau..nak join!!

ni piqah n husband dia yg jugak exSMKAS

aku yg nyibuk duk sblah pngantin..ambik berkat..mana tau pasni turn aku plak..hikhik!


baru smpai tp dan lg duk possing2..tgh jalan pun boleh..hakhak!


kami yg makan kat dalam umah


ni plak yg makan kat luaq


raya ke 4:
rnion with exSMKP SPM 05..bez2..even ramai aku xkenai..haha..sory yer..maklum la 2 taun ja kan kita bersama..da yg knai muka tp xigt nama..tp kira ok la coz aku still lg igt klasmate aku..hehehe..bt kat kfc pendang..em,layan ja la..

ni pic suma yg mai ari 2


aku n mariah


sbahagian daripada kami


pas 2 raya umah cikgu rohani (klu xsilap aku)..dan lagi possing2 sbb cam cantik ja ruang tamu dia..hahaha..


bersama tuan umah (berdiri kiri)

skian saja post yg dah lama tertangguh ni..rega rasa..fuhh!!!!

Tuesday, September 21, 2010

:: gedik ka?? tak kan?? ::

Selamat Hari Raya!! bleh wish lagi kan? kan? ala,syawal xabis lg..hehe..

okeh,bukan nak cita pasal ari raya..pasal 2 next post la..nnt aku letak pic banyak2.. *da ka org nak tgk? ala,xkisah la* hehe..bukan jugak nak update pasal diri sendri..yg 2 pun nanti..sabaq ye,sabaq..hehe..

U ol kenai x Faizal Abu Bakar aka sepet?? kenai?? x?? okeh,mesti da yg kenai n da yg x kan? aku pun xpenah sebut pasal nama tersebut b4 ni..len la klu aku cakap pasak shahir AF8..mst suma kenai kan?? xpayah nak introduce lg.. to u ol yg xkenai,beliau ni salah sorang player bola kedah..hehe..klu nak kenai lebih dekat,sila google yer kawan2..malas nak cita panjang2..

Hmm..pa kena mngena beliau ni dgn aku ea smp aku cbuk2 duk introduce pasal dia?? sepupu?? jiran?? bf?? ofcoz la bukan bf..sebenarnya beliau xda kena mngena pun ngan aku..aku ja da kena mngena dgn dia coz aku ni 1 of his fanatic fans..fanatic ka?? em,da la ckit2..hehe..tp xda la fanatic sampai tahap nak p peluk cium beliau..beh kawal lagi ni..

Tadi aku godek2 la fb,cari fb beliau ni..last2 jumpa gak..belek2..wah!! ramai giler frendz dia..4816 org KOT!! *beza la ngn aku yg juz 427 org ni* pas 2 aku pun try la nasib dengan meng'add' beliau.. adess!! full la plak..kecewa btl..huhuhu..di sebabkan aku ni pulun ckit,aku pun sent la msg kat inbox beliau..hehe..

aku : adess!! frendz dah penuh la plak..xbleh nak add..fans group xda ka?
*camni la bunyi msg aku*

7 minit pas 2 tiba da msg masuk dalam my inbox.. dug!! dag!! dug!! dag!! dengan prasaan berdebarny,aku pun buka..

sepet : xpa biaq sya add kamoo..

Argghhhh!! aku cam dah sparuh histeria!! *xhisteria lagi* exsaited gila aku..sampai berlari2 d dalam umah *okeh2 yg 2 tipu ja*..bayangkan la org yg kita minat tiba2 respon, mesti la teruja kan? hehehe..pas 2 aku pun gedik2 balas..

aku : oh,ya ka..thankz! anyway im one of ur fans..
tahniah dpt skor smlm..even seri ja..huhu..n hepi belated besday.. =)

pas 2 dia balas blk..skali ngn frendz req...awww!! suka2!!

sepet : hehe tq ya..

eeee!!! swett2!! sukanya!! friendly betul la dengan pminat...x sombong macam sorang player 2 *nama di rahsiakan*..aku add pun xmau prove..x friendly lgsg *padan la aku pun slalu xprove org..hehe*

kpd faizal abu bakar aka sepet..
thankz coz mlayan pminat awk yg ntah pa2 sorg ni..jgn marah yer coz sy dah publish msg kita kat cni.. *budget mcm dia nak baca la kan..haha* smoga dapat bawak blk piala Malaysia ke kedah smula..amin~

Gedik ka klu buat cam ni?? x kan?? kan?? hehe