There was an error in this gadget

Monday, February 22, 2010

:: aku yang pelupa ::

salam, hai n hello!!!!

Semalam ada 3 org cakap kat aku..
dey ol cakap blog aku cam jiwang2..btul ka?? oh,sory..sgalanya d luar kawalan..hehe..ok2,pasni aku akan cuba kawal prasaaan agar xterjiwang lagi.. {xsangka da gak yg baca aku mrapu2..hehe}..

Back to tajuk asal...
aku pun xtau pa yg dah jadi dgn aku ari ni..asyik lupa ja {mungkin jgk sebab di mamah usia..haha}..
Bermula dgn p klas pg tadi..lupa nak bawak tudung tuk azie..pas 2 lupa nak bawak kunci bilik..sampai kat depan bilik,baru prasan..rumate plak da klas sampai kul 12..nasib..nasib..
So,tumpang blik Lin kejap..landing ja atas katil dia,trus terlelap..punya la ngantuk..bila time dia p klas pun aku dah xsedar...sedar2 tengok dia dah xda n da msg dari rumate ckp dia dah blk..
Trus ja ambik suma barang, nek blik n sambung tido...

Nak di jadikan crita,tengah aku siap2 nak p klas pengurusan sisa (TKA) ptg tadi,Lin datang blik aku..dengan beg smua..plik jgk ni..rupa2nya dia plak yg tertinggal kunci..hahaha..mungkin penyakit lupa aku dah berjangkit kat dia..so,lepaklah beliau kat blik aku smentara aku plak p klas...n skali lg lupa nak bwk knci..nsib rumate dah xda klas..huhu

Pas klas p bli stong celup tepung {tapau ja..} n p makan..
time nak balik 2,baru aku prasan da sumthing yg kurang...note TKA aku!!.. Ya Allah..aku xtau kat mana aku tinggal..hadoi,dah la esok da klas... T_T
Dalam keta xda..mungkin aku tertinggal kat klinik time p timbang n lepak2 tadi...sob3x..aku sgt risau pada note aku skang..oh,note..di manakah kau skng..?? pulanglah..{gila kau nak srh note pulang sndri?? huhu..}..
sesapa yg terjumpa note aku yg berwarna ijau 2,tlg jgn bukak eh? sbb kat dlam 2 da kertas jwapan quiz n test aku yg dapat markah ntah pa2.. {malu..malu..}..
Moga2 aku jmpa note aku smula esok..

Wish me luck for my test kmia cat dan penglitup esok..
baru nak study neh..haha..giler relex aku..lalalaaa~~ {bernyanyi2 dgn muka risau..haha}


6 comments:

  1. uis.. bhaya tuh kang nama pakwe pun lupa.. haha.. tpikan lupa-lupa nih mean kita dlm tekanan.. berdasarkan ape yg sya blajar r..hoho

    ReplyDelete
  2. klu nama bf pun lupa,bahaya sgt2 dah 2..haha..
    Eh,ya ka? tp xrasa tertekan pun skang..byk brangan kot..hehe

    ReplyDelete
  3. hahaha..yg penting jgn lupa lirik...

    ReplyDelete
  4. ye r kot berangan.. kekadang sampai baju pun hangit bila iron.. hak3

    ReplyDelete
  5. eh,xpnah lg smp cam 2 tau..mntah jauh la..hehe

    ReplyDelete