There was an error in this gadget

Saturday, February 20, 2010

:: percutianku ::

hello u ol..

oh..terasa begitu lama xmenaip, merepek n merapu..
maklum la..blk kg kan..intenet soo tenat..so,mud nak on9 pn xda...
Anywy cuti kali ni sgt2 bez..5 ari kat umah xckup rasanya {even kedah sgt panas skng}..banyak benda xsempat buat n time nak balik tganu smalam,rasa berat ati sgt.. T_T

Pa2 pun aku dah kat tganu skang..di atas katil hostel umt sambil mengira-ngira masa nak siapkan esamen, slaid 4 presentation n study tuk test...waaa!! banyaknya...
Kepulangan aku kali ni di sambut dgn presentation forensic ahad ni kul 8 pg {bez kan? sob3x}..thats why la aku terpaksa balik awal..klu x,mesti aku tgh bersuka ria kat umah lg..huhuhu...

Haa...selasa ari 2 aku hang out dgn my adik2 (tilia n yen) n my kezen,namirah aka kakak..
ikut plan nak ajak adik aku yg bongsu skali,tp dia skolah plak..xcuti..maklum la skolah xda cina..

*[blakang] kakak,tilia n yen..*

We ol ni kluar punya la awal..dalam kul 7.45 dah tercegat kat stesen bas pendang {mengalahkan org nak p keja..haha}..
Eh2..we ol bkn saja suka2 ja tau nak kuar awal...aceli we ol ikut my mama p keja..so,bliau anta we ol dl b4 p keja..2 yg awal 2..so,we ol breakfast dl kat pendang 2..makan lambat2..mrapu2..sampai la dalam 8.30,we ol pn nek bas nak p alor star...

Sampai as..we ol pn p la tempat budak2 remaja slalu mlawat..
mana lagi klu bukan city plaza..sampai depan ct plaza,o,oo....ct plaza xbkk lg!! hahaha..gila awal we ol kuar..kedai2 depan 2 suma xbukak lg..ha,nasib la da watson kat depan 2 yg dah bkk..so,tawaf la kat dalam 2 beberapa round {untuk membazir masa..hehe}..
den bila kuar,da beberapa kedai baju yg baru nak bkk..we ol serang je la..xkisah la they ol 2 baru nak susun2 barang ka, mop lantai ka, i dont care {custemer always rite kan? haaha}..

ok2..kul 10.30 ct plaza baru bkk..
we ol yg kehilangan arah tadi mula rasa sdikit gembira..so melangkahlah we ol ke dalam 2 dgn penuh keyakinan..n skali lagi, OMG!! kedai kat dalam 2 blom bkk...hadoi!! kul 11 baru bkk..so,xtau nak p mn,lepak2 ja kat food court..minum2 smentara tggu kdai bkk...aduh! sungguh bosan!!

emm,ari 2 we ol blk dalam kul7 smp umah..sebab bas yg susah dapat..dekat 45minit tggu baru bas smpai..igatkan bila dah maju ni,byk la bas..tp cam 2 gak..huhu...

KEDAH Vs KELANTAN
mesti u ol tertnya2 kan why aku tulis cam 2..hehe..sebenarnya kul8 2 aku kuar plak..p stadium darul aman..nak tgk game ni la..1st time aku p tgk kat darul aman..sll tgk kat tganu ja..maklum la parents xbg..they ol cakap bola hnya tuk llki..pmpn xbleh p..tp ari 2 aku berkeras gak nak p..akhirnya berjaya!! haha..

*2nd half..xnampak plak muka helmi..hehe*

Suasana sgt happening..sllnya aku jd pnyokong minor {sbb tgk kat tmpat lwn}..malam 2 jadi pnyokong major..of coz la berbeza..Tp aku sgt2 xberpuas ati dgn pengadilan malam 2..cam hampeh ja {pendapat aku yg xbrapa pndai psl bola..hehe}..kedah men pn sgt2 mngecewakan aku..men cam {xtau perkataan yg sesuai nak menggambarkan}..tp jgn risau,bia truk camna pn..bia org ktuk2 camna pn,aku ttp sokong u ol..kedah ttp d ati.. PULUN KEDAH PULUN!!!.. anywy,aku puji pmain klantan mlm 2..men sgt cantik..mybe xda nasib or mybe gak keeper kedah yg terer..hehe..
kputusan mlm 2,mesti rmai yg dah tau..tp aku nak cakap gak..
keputusannya seri tanpa jaringan..

*khusyuk tgk bola*

em,lastly b4 aku nek bas blk tganu smalam,we ol mkn ramai2 kat luar..
memang ramai la..abah, mama, kak shila, aku, tilia, yen, adik, mak, bang li, intan, bang cik, abg zaki, k.tah, iman n thaqif...

miz ol diz memory.. =)




2 comments:

  1. dah lama x p city plaza.. rindu btul.. dulu masa kat matrik, nihla tempat outing yg bez.. tanya fiza.. haha selain c-mart.. haha

    ReplyDelete