There was an error in this gadget

Tuesday, February 9, 2010

:: kembali senyum ::

lalalalaaa~~~
aku rasa cam nak nyanyi ja spanjang malam..
hehehe..
Awat?? camni critanya.....

ari ni aku sangat2 dalam mud nak balik umah..
ntah..mybe rindu stereng keta..hahaha..{aku baru blaja bwk keta ok? xtere lg..huhu}
Tmbah2 bila klas esok cncel..so,aku xda klas dah rabu n kamis..lagi la mronta2 nak balik..huhu..so,aku antar la msg kat dia ckp aku nak blk mlm ni bleh? tapi xda balasan..aku ttp think +ve..mybe dia da klas or xda kredit..huhu..

after maghrib 2,sedang aku mlayan prasaan n mlayan fb..
tiba-tiba..
"pertama kali kita bertemu..terpanaku melihatmu"
eh2..aku bukan jumpa sapa2 tau..2 juz ringtone msg aku..lagu mila n akim..hehe..
aku dgn malas2nya capai hs n wah!! dia yg msg??..
"ok,take care"
aku rasa cam nak lompat2..guling2..menjerit kat tingkap..senyum sampai tlinga..n rasa nak terjun dari tgkat 3 ni pn da..{haha..over kan aku?}.. 2 baru msg "take care"..blum lagi "sudi x jadi yg halal bagiku" {ceh,mcm ayat2 cinta da..}..klu dia ckp cam 2,xtau la nak bagi reaksi camna..hhehee~
pas 2 msg2 kejap..tp xkan nak cita msg pa..rahsia la..hehe..
even dia msg marah2 aku,tp aku suka gak {pelik kan?}..em,xkisah la..janji dia dah msg..

Em,arap2 la lpas ni lbih +ve...i miss him alot!!
awak,nanti anta saya kat mbkt eh? rndu sgt nak tgk muka awk yg suka senyum 2..hehe
{eeiii..jiwang!! haha}

Eh2..lupa plak nak cakap..aku xjadi balik malam ni..
back 2 plan asal..nak p jalan2 kat kL dulu..lagipun banyak keja kot nak kena siapkan..em,memandangkan semangat aku dah sedikit pulih, hope aku dapat siapkan dalam masa 2 ari ni.. chaiyok!!

hatiku sangat berbunga riang..lalalaaa~~

p/s : sy masih lagi tggu awk..n harap sgt dapat jumpa awk khamis ni b4 sy nek bas.. =)

*aku yg brangan nak jadi duta forest'secret*

2 comments: