There was an error in this gadget

Sunday, December 26, 2010

:: aku masih dara ::

Salam 1 Malaysia suma..

Mula2 tempek pic tiket dulu..cam besa la..hehe..


1st skali nak ucap special thankz tuk kak illianahidayah coz blanja tgk aku masih dara..nnt blanja lagi yer..hikhik! Niat d ati nak tgk buah ati si ariel zafrel..tp tgk2 aku tak bodoh dah tak dak..hancus hatiku..hukhuk..hantu kak limah balik umah pun tak dak..aiseh!! so,no choice.. aku masih dara..tgk triller bleh tahan bez..

Kawan2 aku dah tgk blom?? kpd yg dah tgk,pa pendapat u ol?? bez x??

Klu dari spuluh stars,aku bg half la..5 stars..juz my opinion..mybe xkena jiwa kot..jalan cita yg slow..xda climax..aa..aa..tkut la nak komen lebih2,..kang xpasai2 kena saman..huhu..
klu u ol nak tau bez ka x,p la tgk sndri yer..xmo la cita kat cni..nnt xseprais..hakhak!

Ha,da benda yg buat aku tensyen time dalam panggung 2..sebelah aku ni da sepasang kapel..sbelah aku si pompuan..mybe dia tkut aku ngorat bf dia kot if duk sblh aku..xkisah lah..aku lg slesa if pompun kat sbelah..yg si awek ni,pantang muncul ASYRAF MUSLIM, "ensemnya!! ensemnya!!"..Adeh!! aku tau la hang 2 minat dia, tapi takkan la doblas kali muka dia muncul kat screen 2,doblas kali hang nak sebut benda yg sama?? stress betoi aku!!

moral of da story, sila hormat orang kat sebelah semasa di dalam panggung..sekian terima kasih..

*pesanan buat WIRA WIRA MALAYSIA yang bakal menentang indonesia,smoga kjayaan mngiringi anda..sangat2 berbangga dengan anda*


Sunday, December 12, 2010

:: Akhirnya!! ::


Salam 1 Malaysia suma..

Akhirnya..kini pasti..ku merasai cinta nan suci.. *ini adalah lirik lagu Anita Sarawak*.. Terpampangnya post kali ni bukan nak cita pasal Anita Sarawak tapi nak cita yang AKHIRNYA aku berjaya tengok ngangkung!! hahaha..tahniah kepada diri sendri..sebagai bukti aku sempat bergedik gedik snap pic kat poster.. *xdapat bergambar dgn plakon,dgn poster pun jadi la..haha*

Ni plak lagi 1 bukti..hehe..

Bleh kira dengan jari la orang kat dalam panggung 2..maklum la org dah layan cita len, yg aku ni baru tergedik2 p tgk..harus la brapa kerat ja org kan..haha..
Citanya not bad..klakar n byk scene terkejut..pergh!! bleh sakit jantung aku di buatnya...pas 2 aku rasa dengaq sora aku ja dok gelak gelak n menjerit jerit..siap melatah lagi tu..haha..xkisah la..bukannya org kenai aku pun..lalalalaaa~


Pas 2 xtau nak p mana,lepak2 kat menara los staq..skodeng2 org dating..kutuk2 ckit.. *xkena dekat diri sndri bleh la kutuk kan..hehe*..tgk la pic aku kat atas 2..btapa gembiranya dapat lepak kat manara..abis terpampang lubang idung yg xbrapa mancung 2..hahaha~

Pasni nak layan aku tak bodoh plak..tapi xtau lg bila..huhu..xsabaqnya nak tgk ariel Zafrel!! byk fedback yg aku dgr cita ni mmg bez!! berbaloi melabur di panggung2 berdekatan..so,apa tggu lagi?? jom serbu ramai2!! nak ajak aku pn boleh.... =)

Wednesday, December 8, 2010

:: Ariel Zafrel ::


Salam 1 Malaysia semua..

U ol kenai x ARIEL ZAFREL??
Ok,da yg kenai,da yg x..
camna klu aku tny..."u ol kenai x ARIEL PETERPAN??"
x kenai jugak?? ala,u ol xpyah buat muka suci la..buat2 xkenai plak..hakhak!
Ok stop2..aku bukan nak cita psal ARIEL PETERPORN, eh salah..ARIEL PETERPAN..klu aku cita pasal dia,xpsal2 kena hentam plak blog aku ni..*budget mcm da org nak baca kan..haha*

Aku nak story pasal si jejaka kacak yg dah mencuri ati aku..kli ni bukan football player lagi tau..buat pertama kalinya..hahaha..ala,bukan slalu aku minat artis ni..xsalah kan?? tp football player ttp no1 la..hehe~

Firstly tepek pic dia dulu..baru la bleh tunjuk kekacakan beliau ni..


Kacak kan?? lalalaa~ ha,da yg macam dah nak kenai 2..
ok,xpa..aku tepek lagi sketul..

Kenyit mata plak..aoww!!! hahaha~

Aku mula kenai beliau ni time beliau blakon cita DURJA NINGSUN..dalam cita 2 beliau pegang watak ALIF..1st time tgk aku dah mcm "smartny mamat ni..plakon baru ka?"
Xtau la pa yg mnyebabkan aku tertarik sgt kat beliau ni..mybe stail dia or body yg agak ketul2 even kurus ja or xtau la..senang cita aku mmg bkenan la ngn beliau ni..

beliau yg sebelah kiri ye..

Ni plak pic beliau dalam cita AKU XBODOH..beliau yg pegang watak as SUDIN..tgh men kat panggung skang ni..klu u ol nak bkenalan bleh la p tgk..aku pun xtgk lg..xberkesempatan nak tgk..klu xsempat nnt, aku tggu cd cetak rompak ja la..bleh tgk byk2 kali..haha..tp klu tgk kat panggung lg bez kan? tgk muka kacak ni kat skrin besaq..haha..

Ari 2 aku da tgk the making of cita ni..bez gak..part si ariel ni tumbuk2..perghhh!! smart abis lah!! mmg lelaki sejati lah!! gentle, macho n sewaktu dgnnya lah!!
Eh,Cop!! cop!! bukan aku ni suka bad boy..laki laki yg ganaz2,kaki pukul ni..kang xpasal2 skali ngn aku kena pukul..tp klu dpt bf yg pndai bab pukul2 ni ok jgk kan? rasa save ckit..bayangkan la one day kita kena kcau ngn segroup mamat2 yg ntah pa2..n den bf kita mai n blasah mamat2 tu tuk save kita..aoww!! romantik kan?? mcm drama!! hahaha~

Ni pic dari poster aku xbodoh..beliau yg pakai baju itam 2..u ol jgn lupa p tgk tau cita ni..*tlg promot ckit*

Oppss,lupa nak ckp..umoq si ariel ni sama ngn aku..peace~


Tuesday, December 7, 2010

:: cincin..merah..shopping ::

Salam 1 Malaysia!! Hye smua!! =)

Cantik x cincin ni?? hehe.. *sila abaikan jari jemari aku yg xcukup runcing 2*
Dengan tersarungnya cincin ni maknanya aku dah kena cop..so,xbleh la nak gedik2 macam zaman single mingle dulu kan..kena blajaq setia..bak kata KrissDayanti, Cobalah untuk setia!! hahaha..
Okeh!! Stop2!! cukup2 brangan ckit2..mana da aku btunang ke hapa lg..bli sndri ja la..hehehe..saja menggedik gedik..

Jlan2 + shopping..ingat nak window shopping ja..tp besa la pmpn kan..even aku ni bukan la jenis hantu shopping sgt..tp bila dah bkenan n duwet da kat tangan 2,rembat gak la..haha..
Ni lagi 1 yg aku sempat rembat...

Cantik x?? aku pn agak pelik ni..smenjak dua menjak ni,aku pantang tgk baju kale merah..mst prasaan nak beli 2 bkobar2..dug dag dug dag ja dlm dada ni..mau xmau,terpaksa la bli..baru la tenang ckit..hehehe..so kwn2, ajak la aku kuaq..mau rasmi baju baru ni..hakhak!

Eh,lupa lak nak gtau aku shopping kat mana kan..
em,kat cni la aku shopping menghabiskan ujung minggu..

..Hatnyai..
tgk,aku pkai tudung pun dah mcm org thai dah..haha..nak rush punya psl la ni..
Nampak cam kaya ja kan aku ni..smp ke hatnyai menghabiskan ujung minggu..haha..
ok2..aku tipu..sebenarnya kat cni ja..

Padang Besar, Perlis..
Shopping2 n den balik..xbleh lama2..kang xda duwet plak nak topup nnt..huhu..
ni lah muka2 team shopping..haha..kiri 2 kak aku n yg tengah 2 my kezen..

Skian saja tuk kali ni..rasa blur lah dah lama x mengarang..rasa buruk gila ayat..ahahaha..