There was an error in this gadget

Monday, March 22, 2010

:: sepuluh terbaik minggu ini..erk?? ::

Oh,nampaknya aku perlu menyelesaikan tugasan yang di berikan oleh cik miszteen..apa lg klu bukan tag..soklan2 beliau agak memerlukan kejiwangan untuk menjawab..haha..so,kpd reader suma,sila sediakan plastik disisi anda..takut da yg termuntah ijau plak nanti..hehe..

Ish,mentang2 la aku skang tengah bergoyang kaki coz suma keja dah settle..tggl nak exm ja..mesti anda jelez kan cik miszteen..haha..okeh berbalik kpd tajuk asal..

terma & syarat adalah seperti berikut :

copy tajuk entry sepuluh dan paste di post anda. Anda dikehendki menjawab sepuluh soalan dibawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.

1. Siapakah diri anda di rumah?
Adik kpd sorang kakak n kakak kpd 3 org adik..kakak yg agak garang tp selalunya penyayang la..xcaya tanya adik2 aku..kan? kan? adik2ku skalian?? hehe
Sorg yg ceria jgk..suka buat sesuka ati..kadang2 malas..kadang2 rajin..keras kpala..
tp klu nak jawapan yang lebih tepat,sila bertanya pada org kat umah aku..heee~

2.siapa diri anda di samping rakan?
Ish,susah ni nak jawab..kang aku jawab len,pada kwn2 len plak..
okeh,try2...
seorang yang ceria gak..tp klu da prob,lebih suka menyepikan diri..elak dari bcakap dgn org..agak gila2..tp klu dengan org xkenal,akan jadi pasif ckit..suka bercakap..em,sapa yg kawan dgn aku 2 tau la aku camna..kwn2,sila btulkan klu da yang tersalah..hee~

3. 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
:: kawen! ni bleh di kira benda x? hehe..ok,tukar..cincin kawen!! hahaa
:: pas 2 nak cincin tunang gak..
:: pas 2 nak lesen..ish,bila la nak ambik ni..huhu
:: pas 2 bila dah da lesen,mst la nak kereta plak..nak viva ja..jimat minyak..
:: lastly rumah..{awak nak tlg bli kat saya kan? hehe}

4. Siapakah nama pasangan anda?
En. Abdul Rahman bin Ali / Rahman / man /amang / awang itam..
http://emo.huhiho.com

5. ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda
:: kelakar..tp kadang2 2 geram gak bila time sries pun bt lawak lg..haisyh!
:: suka senyum..
:: romantik..even kdg2 ja..dah la selalu xpjuk bl aku marajuk..huhu
:: caring n suka tlg aku time susah..
:: player bola..hehe
Eh,dah ckup 5 ka? ala..da bnyak lagi nak tulis ni...Tp yg plg penting,dia dpt kawal aku..

6. Bila tarikh anda couple?
08/01/2009
{baru stahun 2 bulan lebih}

7. Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Bila gaduh smp putus..time 2 dunia rasa gelap gelita..oh2,xmau igt..sob..sob..sob..
http://emo.huhiho.com

8. Lagu tema cinta kita
em,da ka? cam xda ja..tapi aku selalu dengar lagu TANPA-6ixth sense bila dia jauh or rindu dia..ish,jiwang2..malu2..
http://emo.huhiho.com

9. Apakah perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda?
xda2..xmo ubah2..suka diri dia skang..
http://emo.huhiho.com

10. tag 10 rakan anda yang lain..
nak tag 3 ja la..cik miszteen dah tag kawan2 aku yg len..hehe {alasan2}
1. cik ija Fareeza..lama xdgr cita dia..
2.cik misz berry..nak tau bila masa dia kapel dgn kwn aku ni..hehe

okeh,dah abis...
http://emo.huhiho.com
Tahniah kepada diri sendiri..hehehe...


Saturday, March 20, 2010

:: mari bergembira ^_^ [sambil buat muka comey] ::

Sila abaikan pic di atas..saja ja tempek..bajet cam muka comey bt cam 2..hehe..

Oh,skang aku sangat gembira!! xda lagi emo2..marah2...
Rasa cm mau menari-nari..

http://emo.huhiho.com

Mari nenari denganku!!
five! six! seven! eight!
Hoyeh!! hoyeh!!
okeh..cukup2..nanti semput plak..hehe..

Knp aku hepi??
sebab
.
.
.
.
sebab
.
.
.
.
sebab
.
.
.
.
ish,banyak plak sebab kan??
hehe..

okeh,focus! focus!
sebenarnya..
.
.
.
aku
.
.
.
Dah bli tiket blik kg next week!!
..23/3 pkul 9 malam..
xtau lagi bila mau balik tganu smula..bergantung pada keadaan ati..chewah!!

bez kan??
meh menari lagi skali!!
apa?? penat??
ok2 next time plak kita mnari ye kawan2..skng rest dulu..

Disebabkan itu,ye kawan2..maka aku dengan secara rasminya tidak akan join BBQ tersebut kerana bahawasanya aku telah berada di rumah pada tarikh tersebut..kepada kawan2 sekalian jgn merindui aku..eh,salah2!! u ol mesti xkan igt aku bl dah enjoy kan? huhu..tp aku xkisah sebab aku sedang berenjoy d umah..lalalaa~
em,nak buat pesanan pa eh? xda idea plak..
..
pk
..
pk
..
ish,xda idea gak..camni la..klu aku dah da idea nnt,aku msg ja la kat sesapa..
hehehe
sampai di sini sahaja untuk kali ini..
~SEKIAN~




Wednesday, March 17, 2010

:: hanya padaMU aku berserah ::


Ish,sedih ja kan tajuk kali ni...

Yup! aku memang tengah sedih..eceli bukan sedih..
Juz rasa down yg sangat2..bengang dengan org yg xabis2 nak cari pasal.

kata2 yang berwarna merah {menandakan aku tengah marah} khas aku taipkan tuk org tersebut..reader yg len bleh abaikan ye..hehe

Dear hang {intro yg agak sopan}
Pa yg hang xpuas ati lagi dengan aku lagi sebenarnya?? xcukup lg ka hang duk crita psal aku cna cni?? aku dah diam, aku ingat hang nak stop la ckp2 psl aku..tp makin jadi2 plak..ni dah melampau! memang dah mencabar kesabaran aku.. xpyah nak budget bek la weh! aku tau la hang 2 macam mana. mungkin hang bleh kaburkan mata org len. tp bukan aku!!
Klu hang 2 spesis yang bek, hang xkan burukkan orang sana sini kan??
Ckup2la nak cakap benda yang xbetul pasal aku klu hang xtau cita. 2 dah jadi fitnah tau!!
Ok..mungkin hang lupa banyak benda yang aku tau pasal hang. So,aku nak tegaskan di cini sekali lagi aku dengar hang still lagi fitnah aku xtentu pasal, aku xkan teragak2 nak cita prangai sbenar hang kat suma org..
Klu hang sorang berjaya jatuhkan aku,aku sribu lagi senang sebab aku bukan sorang. aku da saksi/kawan yang tau psal hg. so, BE WARE!!!!!
aku nak buat pa pun,aku pnya suka la..rasanya aku xda kacau idup hang pun. xda langsung!! ok? bukannya aku kurangkan markah test hang. guna duwet hang ka. pandangan hang pun aku xkcau!!
lastly aku nak cakap..
orang macam hang ni,PERGI MAMPUS LA!!!!

Oh,habis ilang kesopanan aku..
agrhhhh!!! ntah la..xtau nak cakap camna. sangat2 sakit ati. sangat2 down. benci betul benda2 camni jadi time2 nak exam..
BENCI!! BENCI!! BENCI!!

Ya Allah..Kau kuatkanlah aku...
da org cakap,aku kena jadi macam nur amina..
hmm..xmungkin..aku bukan setabah n sekuat tu..

next week berkira-kira mau pulang ke kampung halaman b4 exam.
hope da masa free tuk balik. n went come back,evrythg back to normal..amin..
sriesly,aku mmg xda mud nak buat pa2 pun. even makan.. sangat down..

p/s : awak,plz paham situasi saya skang..awak tau kan awak ja bleh tlg sy.. T_T


Saturday, March 13, 2010

:: kenangan terindah yang memang indah ::


Panas panas masih lagi panas bilaku muncul kembali..
Wah!! dah mcm ifa raziah dah..haha..

Pa yg panas?
of coz la diner KKK smalam..xsangka dah sem akhir..tggl beberapa ari ja lagi aku menjadi student UMT..pasni mst dah susah nak jmp..msing2 dgn haluan msg2..dengar2 ramai yg nak kawen..wah,bez2!! jgn lupa jemput 1 jabatan kimia tau..haha..
mesti aku akn rindu u ol suma..

hmm..ok. cita dari awal..
kul3 ptg bertolak ke Terengganu Equestrian Resort (TER) tuk rehearsal..aku kan nak perform mlm 2..ish,xkisah la nak syok sndri pun..haha..

otw nak p rehearsal..

time baru smp..possing depan dewan..i like dis pic..sempoi ja..bleh wat cover album ni... eh,xbleh2..paan xda..

abis rehearsal trus blk..mau ambik geng karok lagi..
sampai hostel dah kul7..wah,sgt relex..sampai bilik trus mandi laju2..sudah mandi,jurumekap dah tunggu kat bilik..sapa lagi klu bukan si Dila persadatari..hehe..jurumekap aku untuk 2 taun berturut-turut..asal nak mekap diner ja,aku cari dia la..taun lepas pun dia yg mekapkan gak..thankz dila coz menjadikan mukaku begitu berharga..hahaha..

Event start kul8..tp we ol kul8 baru nak btolak..huhu..
So,nor pun drive dgn sangat......oh,xtau perkataan yg sesuai tuk menggambarkan situasi..
"Nor,aku nak cakap kat hg..aku takut hg drive mlm 2..hehe..jgn mrh.."
dalam 8.30 baru smpai..trus masuk sbb event dah lama start..so,we ol dah miz opening performance..

Makan time!!!
ish,nampak mcm aku suka ja time ni kan?? x..x..malam 2 aku juz makan beberapa suap ja..
diet?? no..no..no..aku dalam proses nak menaikkan berat badan skng..
Eceli aku sangat cuak nak perform mlm 2..sampai makan pun xda slera..
sangat cuak sebab..

1. xpenah praktis sampai abis..praktis sparuh2 ja..
2. time rehearsal sll slh key..tinggi sgt la..rendah sgt la..

camna klu kat atas stage slh lg?? oh..takut2..
so,sblm perform lepak2 kat luar dengan geng2 band salmonella yg len {aku xtau sapa yg namakan band ni..} nyanyi2..bergambar..masuk toilet..
Eh,jap2..nak ucap thankz kat kenny aka selipar kamek yg dah menjadi cikgu vokal aku secara xrasmi..haha..thankz la jugak sbb bersabar dengan aku yg sat nak nyanyi sat xmau nyanyi..n thankz gak sbb dah banyak bagi smangat n yakin aku bleh bt..srius aku ckap, smpai kat atas stage pun aku still x confident..huhu..

Akhirnya..di persembahkan...
Dan Sebenarnya..!! {haha..nyanyi gak aku}
dan sebenarnya aku sgt nervous..haha

ni lagi sketol nak tempek..

nampak sangat kan muka cuak?? hahaha..

kenny yg nyanyi plak..lagi 1 aku nak cakap,sora anda memang bez.. *wink..wink*
nor plak,anda memang comel.. ^_^

dis my 1st performance tau..sangat2 memorable..kenangan yg xmungkin aku lupa..sangat2 bez..
selalunya nyanyi kat bilik karok or umah ja..
toilet??
suma org penah kan?? cepat ngaku! hahaha..so,cita2 aku nak perform kat atas stage dah tercapai..bertambah bez bila perform dgn muzik live {cita2 aku time skolah nak da band sndri..hehe}..i admit mmg susah..xmacam pakai minus 1..

okeh,layan ja la pic2 kat bwh ni..

my geng karok..tema we ol merah itam..suka2 ati ja bt tema sndri kan? hehe

inilah cikgu vokal aku..heee~

ada gaya x?? hehe.. wish dapat men sndri 1 day..

makanan aku yg ciput ja di makan..huhu..rugi 50 hengget..

bling bling n glamer yg aku pkai..silau x? haha..

salmonella band..u ol memang sempoi la..rasa cam nak perform lg skali ja..hehe..

balik 2 pandu laju..eh,silap. pandu lalu kat mcd..blasah bege double cheese sbb terlalu lapar..huhuhu..

em,intenet tenat la..xdapat nak uplod photo byk..
4 more pic,sila rujuk my fb...

p/s : sedih sbb performance rmai2 xseperti di rancang..tp tetap enjoy!!



Tuesday, March 9, 2010

:: sangat xpaham dgn jenis pmpn ini ::

ish,xpuas rasanya berkutuk2kan kat fb..
nak sambung kat cni plak la..hahaha..

Em,bengang btul aku dgn spesis pmpn yg suka rampas bf org ni..haisyh!! dah desprate sgt nak berbf ka?? dah la rampas bf kwn sndri plak 2..mcm dah xda laki len kat dnia ni..tau la laki skang kurang dari pmpn..tp,2 bukan alasan ok? yg laki 2 pun sama ja..
Oh,berasa sgt geram..

Citanya camni..
em,kenalkan para pelakon yg terlibat dulu la..baru senang nak cita..
A = si mangsa
B = bf mangsa yg di rampas
C = si perampas
Nama adalah rekaan semata2 aka bukan nama sebenar..tp crita adalah crita benar yang ada kena mngena dengan yg idup..yg mati?? xtau la..rasa cam xda ja..hehe..

ok2 teruskan..jgn membebel lagi..
A telah ber'kapel' {erk,bahasa apakah ini??} dengan B dalam 4 taun dah {berdasarkan sumber..}..C ni plak adik angkat B..so,A pun anggap C ni mcm adik angkat dia gak la..if ada prob, si C ni la tempat si A ni mengadu..kira C ni kaunselor lah...
Dey ol ni friend kat fb..status A in relationship with B...pas 2 tup tup whithout said gud bye, B telah mnukar in relationship with C..oh,sgt kejam lelaki ini!!!

Em,aku as pengarah...wah!! tiba2 ja..xmo la..klu aku nak bt cita,aku nak bt cita epi2 ja..xda gaduh2..sampai org pun meluat nak tgk cita aku..hahaha..
Eh2,terlebih plak..sambung balik..
A adalah kawan aku yg merangkap syg aku {kami bkn les ok, sbb kami still bernafsu dgn lelaki. bkn pmpn..haha} suruh aku tgk profile A klu nak tau napa dey ol clash..
So,aku yg dah sememangnya busybody ni,trus search la nama ** ***** {name tuk fb B}..
N den,tarraaa...
keluarlah profile B dgn profile pic bersama C..pas 2 bkk profile C plak..maka muncullah profile pic C berpeluk dgn B..wah!! aku agak tergamam di c2..u ol bleh byg x,dah la dey ol suma ni friendz..of coz la si A ni akan mengadap pic tersebut..agak2 la kan?? sgt xmenjaga prasaan org len..aku yg tengok ni pun nek menyampah, meluat n bermacam me lagi..inikan plak org yg kena kan?? Sabarlah lah A..i alwayz luv u..muah3x!!
Aku da gak tnya si A ni "awat xremove ja dari friendz list?"
n dia jwb "biarlah...."
oh,sungguh baik ati mu..huhuhu...

Oh,dah xtau nak maki2 apa lagi sbb x tergambar oleh kata2..hehe
lgpun jap lagi nak kuar dgn si dia tercinta..mau clebrate besday beliau..*wink..wink*
eceli besday beliau 7th march lepas,tp terpaksa clebrate lewat di sebabkan ksibukan beliau jgk aku..
Planning nak bt surprise party..tp xjadi sbb need privasi..{chewah!!}
Ok lah..mau mandi n bersiap cantek2..hahaha..

^_^

p/s : sory yer syg coz story cita u kat cni..xbleh kwl prasaan mrh..hope u x mrh..hehe


Monday, March 8, 2010

:: kisah aku dan helmi ::

Oh,God..nyaris2 miz klas EIA..
suma ni gara2 Helmi Eliza Elias..


WHY??
xtau la camna aku bleh termimpi dating dgn mamat nih..
nak kata aku brangankan beliau b4 tido,xda plak..sries,xtipu..haisyh!! tp memang bez la mimpi 2..{
sapa yg xbez mimpi dating dgn org ensem..hehe}..tp lagi bertambah bez bila dia mlamar aku dekat my parents {pulun kan mimpi aku?? haha}..
nak tau sterusnya?? xmo?? xkira,nak cita gak..haha..











den,aku tolak lamaran tersebut dgn alasan aku dah da bf..oh,sungguh tulusnya aku even dalam mimpi..klu x,next part mesti aku akan kawen dgn beliau..{aku tlh mnolak rezki di situ..hahaha}.. okeh,kita abaikan beliau ini sbb beliau adalah laki org..aku xsuka bermadu,ok? {budget mcm dia nak kau..}

bangun2 dah kul1.40..my klas kul 2.. rasa cam mls sngat nak p klas..
nasib aku berjaya melawan bisikan syaitan di telinga ini {sbnarny lebih kpd takut sbb dah bapa kali ponteng dis klas..klu xbleh masuk exm,naya oo...}..akhirnya sampai gak aku d klas..even lewat ckit..syabas2!! sila bagi tepukan tuk aku..clap!! clap!!

sblum tido 2,aku mlawat page hijau kuning.com..
isu terhangat.....
mesti la pasal kekalahan truk kedah atas selangor..4-0..oh,malu2..nasib aku xtengok..
ramai yg nak coach letak jawatan..em,aku pun berpendapat cam 2..taktikal coach yg xmenjadi..last aku tengok dey ol main pun,sgt truk..hope inisiatif dapat di ambil b4 penyokong bertambah agresif..{eh,cam pulun plak..hehe} pa2 pun hijaukuning tetap di ati..next game dengan ATM..jgn ulang ksilapan yg sama dah la..
mungkin benda2 yg aku baca ni telah mempengaruhi mimpi aku..mungkin..mungkin...
kekalahan ni jugak menyebabkan aku boikot paper 2 ari..haha

oh,dah 2 post berturut2 cakap sal bola..mesti bosan kan?
em,eceli nak cita psl ujung minggu yg bez bersama geng karok,tapi my laptop xbleh nak detect my hp..xtau np..so,xbez la klu xtempek pic we ol menggedik-gedik 2..terpaksa la mrepek next time..hold dulu..hehe..

p/s:mimpi di siang ari memang indah.. =)


Friday, March 5, 2010

:: hijau kuning lambang kemegahan ::

hello sumer...

kli ni xda cita yg bez2 or menarik..
Juz sekadar nak bagi sokongan tuk team kedah yg akan menentang selangor di stadium shah alam malam esok tuk liga super..agak cuak gak ni {haisyh,over plak!!}..hehe..
Pulun KEDAH pulun!!
~Sokongan kami bukan sekadar ketika menang,sokongan kami sepanjang zaman~
{tapi harap2 menang lah yer..hee~~}

Okeh,aku xtau sapa yg bakal main mlm esok..
Tp pa2 pun,aku ttp sokong dari jauh..gila la klu nak p shah alam..dah la klas ahad kul 8..
Xpa2..lawan kat tganu nnt aku p yer..hehe..

Berbalik pada game mlm asok,aku dengar2 yg khyril muhymeen xmaen..
sbb dia xok lg n lg 2 minggu lg baru dia men kot..{oh,sy doakan awk cpt smbuh..cian awk kan? huhu}...

ini lah dia khyril muhymeen {berbaju ijau kuning}..pemain midfield pasukan kedah {sumber hijau kuning.com} oh,sangat comel beliau bermain..
aku sangat suka.. ^_^
xtau la kenapa dulu aku sangat fanatik dengan beliau ni..sampai pernah satu tahap,aku lekatkan kat board aku
target --> khyril muhymeen
konon-kononnya nak ngorat beliau la..add beliau kat fs..opss,malu2 {smbil muka merah2..hikhik}..tp beliau dah ada awek..so,aku kena kwal emosi..haha..skang xda la fanatik macam dulu lg..lg 1,aku suka nama beliau yg unik.. sbb nama beliau xda huruf 'A'..unik kan?? hehe

Ok,skang aku dah berubah angin..hehehe..
aku suka..

Badrol Bakhtiar
Striker bagi pasukan kedah {sumber hijau kuning.com} jgk pemain malaysia..
oh,beliau pun bermain dengan comel..suka lah!! bila kita boleh bergambar eh??..ahakz.. {berangn jap..hehe}..

Emm,xadil la asyik striker je yg famous..
Defend pun penting gak kan?? oh,sangat penting...so,aku nak ubah pemikiran la..nak suka defend plak..
ok,mangsanya adalah.....

Fazliata taib aka ustaz {muka pun cam baik je}
Ensem beliau ini..hehe..bercita-cita mau jumpa beliau gak..
awk nak jumpa sy x?? {haha..brangan ja lebih}

ok lah..xnak brangan lagi..xkisah la sapa main esok..hope dapat bagi komitmen yg spenuhnya..
suma pmain kdh aku suka..xkira la bhgian mana pun dey ol main..
gud luck tuk esok..

"BIAR JASA JADI KENANGAN..HIJAU KUNING LAMBANG KEMEGAHAN"

Love u ol..muah!!

p/s: defender UMT tetap d ati..hehe =)


Thursday, March 4, 2010

:: xtau nak letak title pa ::

Entry pasal awk {kpd sesapa yg berkenaan}

awak...sy xphm la dgn awak ni..pa yg awk nak sebenarnya??..ok,xpyh jawab coz sy xnak dgr n no need explanation..so,juz ignored my ques {erk..apakah??}
em,whatever la..juz buat what u wanna do..dont think bout me or rasa bersalah dgn sy or yg sewaktu dgnnya..coz i dont care anymore...!!
{sedang meluahkan perasaan marah dgn bahasa yg tunggang-langgang}

Em,tgh ari ni baru sempat untuk berjalan-jalan di dalam blog..
melawat kawan2 di alam maya {chewahh!!}..e'eh,baru prasan diri ini telah di tag oleh cik cahayacucipujanggaperiang {oh,panjang betul nama beliau..}..Thankz to beliau kerana telah memberi job kepada ku di waktu cuti ini..hehehe..

Okeh,lets check my ans..
taraaa.....

1. What r u listening rite now?
bunyi kipas..malas plak nak bkk lagu..hehe

2. A person in my mind..
family yang jauh di mata..sob3x

3. Five things when you're out..
my hp {mxs..clcom kdg2 ja bwk..tgk mud..}
beg duwet {tanpanya xdapat lah bershoping}
my lip gloss or lipstick
compact powder in 2 it {yg dah pecah 2..xmmpu lagi nak ganti baru..huhu}
Lastly my kunci bilik..

4. My favorite show..
yang klakar2 or sumthing yg mlibatkan nyanyian {i love singing..hehe}

5. Favorite color...
xda yg feveret..yg mana cantek,blasah ja...

6. Do u hate ur friend?
opss..susahnya nak mnjawab..tgk jenis kawan..{phm2 ja la..mls nak komen..haha}

7.List the gang that u hangout last nite
oh..smalam hnya melepak di bilik nisah bersama2 J, Intan, Mar, n siti..
Den lepak kat bilik Lin untuk cilok movie..

8. Do you know ur BFF?
kot..lalalaaa~

9. Miss your schoolmate?
of coz..especially kwn2 SMKAS...waawawaa..sgt rindu dgn u ol..{sbb sll miz reunion..huhu}

10. Your laptop..
acer free yg murah...knp free?? ah,mls nak cita..buat sakit ati ja..yg penting bukan sugar daddy yg blikan,ok? {klu sugar daddy,aku dah mntak yg canggih2..haha}

Fuhhh!! abis jugak akhirnya..em,kena tag jugak ka? xpyh bleh x? hehe..xtau la nak tag sapa..
next time la aku tag...
oklah,mau layan cita avatar jap..daaa~~


Wednesday, March 3, 2010

:: saya mau nyanyi ::

kita bertemu kembali..hehe..

jap..jap..nak menjerit dl...
Hoooooooorrreeeyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!
minggu n hari2 yg sgt bz telah berlalu..Fuh,lega2.. {even test n present cam hampeh.}
lepas ni da test TKA 15/3 n report + presentation EIA group 27 {skng baru group 5..bleh relex2 dl..hehe}

Test EIA smalam aku rasa test yang paling ntah apa2..
3 soklan ja..2 jam (8.10-10.10)..xbyk kan??
soklan 1 = 30 mark
soklan 2 = 40 mark
soklan 3 =40 mark
xtau la nak mrepek pa..byk gler mark dia..aku plak jwb mcm soklan 5 mark..so,bleh bayang la brapa mark yg bakal aku trima..hukhuk!!
2 jam yg sangat membosankan..aku xbleh nak berfikir sbb prut lapar gler2..1 ari xmakan..siap bleh brangan2 kat kedai makan lagi n ber'pk' menu yg bakal di order jap g..haha..
Oh,nasib bek ada En.******..awk mmg comel lah! hehe..
So,akibat kelaparan,aku n geng karok kuar awal..n kelihatan kami agak xbrapa btl lepas 2..mungkin akibat tekanan EIA..hahaha..

Bl free2 camni,sgt rindu mau p karok..
Dah ketagih dah ni nak bernyanyi2 {even sora xsedap..ada aku kisah??..haha}..
to my geng karok,bila mau mlawat pondan itu lg? ahakz..

Em,sebut pasal nyanyi2 ni..tringat plak pasal performance tuk diner nnt..
As i mention b4,aku da nak perform ala2 unplug gitu..tp xjadi plak coz my gitaris tarik diri..xconfident nak men katanya..so,kepada peminat2 aku,sory la eh {prasan HOT jap..hehe}
TAPI..
Jangan risau,aku da plan B..
nak tau apa?
TUNGGUUUUUUUU.........


Monday, March 1, 2010

:: focus!! focus!! focus!! ::

nak update laju2..okeh!!

Presentation forensic..
aghhh!!! hampeh sehampeh hampehnya!!! mmg hampeh la..
blur..lupa suma hg hafal..baca ja text..baca n baca n baca smpai habis..xda eyes cntact..
hampeh kan??
mybe sebab aku dtg klas lambat n 1st group present..
e'eh,bkn lambat sbb bgn lewat tau
tp....
sebab blik air + pantry pnuh n pkai selendang belit2 {mungkin jugak mempengaruhi}

Tengah ari sampai lewat petang..
siapkan report n slaid presentation for paint & coating..1 more presentation tomorrow..
Sila jangan datang klas..aku present xbez..klu x,anda akan menyesal..hahaha..

Esok gak da test EIA..
What is EIA???
Easily Ignored Assesment..
yg tu ja dalam kpala otak aku skang..{sure prof kamil akan pangkah besar2 klu aku jwb cam 2..heee~~} So,tggu pa lagi?? xreti2 nak study?? Okeh!!
FOCUS!! FOCUS!! FOCUS!!

Mau pengsan sudah..
Deboooommmmmmm!!!!!!

*kutip2 pic lama..sbb rasa dah lama xletak pic kat cni..heee~*