There was an error in this gadget

Sunday, February 21, 2010

:: hatiku hancur dan kecewa ::

Ari ni aku bangun lebih awal dari kebiasaanya..
Rasanya dalam kul 6.15 kot..awal kan? hahaha..As i mention b4, kul 8 aku da presentation forensic...bangun awal 2 bukan sebab semangat nak presen tau,tp sebab text xbuat lagi..haha..

Smalam kuar makan kul 8.30-10.00..punya la lama lepak2 kat situ..maklum la dah lama xjumpa..so,banyak la story yg perlu d bentangkan..hehee~
balik layan fb dl..pas 2 baru la tergedik2 buat slaid..dalam kul 12 baru siap..haha..agak lama aku ambik masa nak siapkan 4 slaid ja..sory la kak baiti coz melambatkan kerja anda nak combine..mud malas sedang mengusai diri..huuu~~

Eceli smalam aku tido lewat..
so,pagi ni kpala agak ting tong ckit..eh,tido lewat bukan sebab prepare tuk presen tau..tapi sebab bermanja2 dengan si dia tercinta..jgn slh pham plak,juz ber'ym' n ber'calling2' ja,ok? hehe...
Maklum la dah lama xberborak2 and jrang ber'sms',so banyak la benda nak cita..sory la syg klu awak bosan dgr saya membebel smlam.. =p
rasanya dalam kul 3 baru tido...2 pun sebab dah ngantuk sangat n xlarat nak cakap..hehe..

Pagi ni dengan mata yang teramat berat,aku gagahkan diri gak tuk bangun {tabahnya aku..heehe}..siapkan text..practise ckit2..n den sarungkan baju kurung..wah,dah lama gler rasanya xpkai baju kurung ni..rasa cam agak janggal..hehe..
4 information u ol smua,aku pkai baju yang xbergosok pg ni..malas doh..ngantuk sgt {ni menunjukkan bhwa aku xlayak lg nak kawen..diri sndri pn xterurus..haha}..tp rasanya xda yg prasan kot..xda pun yg tegur or they ol mals nak tegur ke,xtau la..em,xkisah la..janji aku xkcau org kan?

nak d jadikan crita klas forensic pg ni d batalkan sbb projector xbleh guna.. so,my presentation d tunda ke ari isnin next week..wawawaaaa!! penat dowh aku xckup tido..ingatkan bleh settle la ari ni..xyah nak pk2 lg..hatiku sangat hancur dan kecewa..pecah berderai bagai di hempas kaca {ceh,over plak!! hahaha}
so,next week jdual aku menjadi sgt cbuk..
ahad-esamen forensic
isnin-presentation forensic
selasa-presentation kmia cat & penglitup..

i think,no dating 4 dis week..sob3x..

ok la..berbekalkan nasi lemak+ teh o ais yg aku telan pas klas tadi,aku mau tidur..haha..
di tambah plak dgn cuaca di luar cna yg ujan,dah ckup tuk mengizinkan aku cover blk time tido aku..tido yg ckup baik tuk ksihatan..so, daa~~
Zzzzzz..............


1 comment: