There was an error in this gadget

Monday, March 22, 2010

:: sepuluh terbaik minggu ini..erk?? ::

Oh,nampaknya aku perlu menyelesaikan tugasan yang di berikan oleh cik miszteen..apa lg klu bukan tag..soklan2 beliau agak memerlukan kejiwangan untuk menjawab..haha..so,kpd reader suma,sila sediakan plastik disisi anda..takut da yg termuntah ijau plak nanti..hehe..

Ish,mentang2 la aku skang tengah bergoyang kaki coz suma keja dah settle..tggl nak exm ja..mesti anda jelez kan cik miszteen..haha..okeh berbalik kpd tajuk asal..

terma & syarat adalah seperti berikut :

copy tajuk entry sepuluh dan paste di post anda. Anda dikehendki menjawab sepuluh soalan dibawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.

1. Siapakah diri anda di rumah?
Adik kpd sorang kakak n kakak kpd 3 org adik..kakak yg agak garang tp selalunya penyayang la..xcaya tanya adik2 aku..kan? kan? adik2ku skalian?? hehe
Sorg yg ceria jgk..suka buat sesuka ati..kadang2 malas..kadang2 rajin..keras kpala..
tp klu nak jawapan yang lebih tepat,sila bertanya pada org kat umah aku..heee~

2.siapa diri anda di samping rakan?
Ish,susah ni nak jawab..kang aku jawab len,pada kwn2 len plak..
okeh,try2...
seorang yang ceria gak..tp klu da prob,lebih suka menyepikan diri..elak dari bcakap dgn org..agak gila2..tp klu dengan org xkenal,akan jadi pasif ckit..suka bercakap..em,sapa yg kawan dgn aku 2 tau la aku camna..kwn2,sila btulkan klu da yang tersalah..hee~

3. 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
:: kawen! ni bleh di kira benda x? hehe..ok,tukar..cincin kawen!! hahaa
:: pas 2 nak cincin tunang gak..
:: pas 2 nak lesen..ish,bila la nak ambik ni..huhu
:: pas 2 bila dah da lesen,mst la nak kereta plak..nak viva ja..jimat minyak..
:: lastly rumah..{awak nak tlg bli kat saya kan? hehe}

4. Siapakah nama pasangan anda?
En. Abdul Rahman bin Ali / Rahman / man /amang / awang itam..
http://emo.huhiho.com

5. ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda
:: kelakar..tp kadang2 2 geram gak bila time sries pun bt lawak lg..haisyh!
:: suka senyum..
:: romantik..even kdg2 ja..dah la selalu xpjuk bl aku marajuk..huhu
:: caring n suka tlg aku time susah..
:: player bola..hehe
Eh,dah ckup 5 ka? ala..da bnyak lagi nak tulis ni...Tp yg plg penting,dia dpt kawal aku..

6. Bila tarikh anda couple?
08/01/2009
{baru stahun 2 bulan lebih}

7. Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Bila gaduh smp putus..time 2 dunia rasa gelap gelita..oh2,xmau igt..sob..sob..sob..
http://emo.huhiho.com

8. Lagu tema cinta kita
em,da ka? cam xda ja..tapi aku selalu dengar lagu TANPA-6ixth sense bila dia jauh or rindu dia..ish,jiwang2..malu2..
http://emo.huhiho.com

9. Apakah perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda?
xda2..xmo ubah2..suka diri dia skang..
http://emo.huhiho.com

10. tag 10 rakan anda yang lain..
nak tag 3 ja la..cik miszteen dah tag kawan2 aku yg len..hehe {alasan2}
1. cik ija Fareeza..lama xdgr cita dia..
2.cik misz berry..nak tau bila masa dia kapel dgn kwn aku ni..hehe

okeh,dah abis...
http://emo.huhiho.com
Tahniah kepada diri sendiri..hehehe...


4 comments:

  1. xpa2..aku da byk masa terluang skng..sila jeles! hehe

    ReplyDelete
  2. wahh romantiknyaaa nas ni hehe..baguih..

    ReplyDelete