There was an error in this gadget

Wednesday, March 3, 2010

:: saya mau nyanyi ::

kita bertemu kembali..hehe..

jap..jap..nak menjerit dl...
Hoooooooorrreeeyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!
minggu n hari2 yg sgt bz telah berlalu..Fuh,lega2.. {even test n present cam hampeh.}
lepas ni da test TKA 15/3 n report + presentation EIA group 27 {skng baru group 5..bleh relex2 dl..hehe}

Test EIA smalam aku rasa test yang paling ntah apa2..
3 soklan ja..2 jam (8.10-10.10)..xbyk kan??
soklan 1 = 30 mark
soklan 2 = 40 mark
soklan 3 =40 mark
xtau la nak mrepek pa..byk gler mark dia..aku plak jwb mcm soklan 5 mark..so,bleh bayang la brapa mark yg bakal aku trima..hukhuk!!
2 jam yg sangat membosankan..aku xbleh nak berfikir sbb prut lapar gler2..1 ari xmakan..siap bleh brangan2 kat kedai makan lagi n ber'pk' menu yg bakal di order jap g..haha..
Oh,nasib bek ada En.******..awk mmg comel lah! hehe..
So,akibat kelaparan,aku n geng karok kuar awal..n kelihatan kami agak xbrapa btl lepas 2..mungkin akibat tekanan EIA..hahaha..

Bl free2 camni,sgt rindu mau p karok..
Dah ketagih dah ni nak bernyanyi2 {even sora xsedap..ada aku kisah??..haha}..
to my geng karok,bila mau mlawat pondan itu lg? ahakz..

Em,sebut pasal nyanyi2 ni..tringat plak pasal performance tuk diner nnt..
As i mention b4,aku da nak perform ala2 unplug gitu..tp xjadi plak coz my gitaris tarik diri..xconfident nak men katanya..so,kepada peminat2 aku,sory la eh {prasan HOT jap..hehe}
TAPI..
Jangan risau,aku da plan B..
nak tau apa?
TUNGGUUUUUUUU.........


2 comments:

  1. kan nak pi date ngan pondan tu jumaat mlm nanti~..haesh..tak sabar2...hahahahahaha~

    ReplyDelete
  2. eh2..dah tukar plan la..nak kuar sb2 pg-mlm..fiza xstory ka?

    ReplyDelete