There was an error in this gadget

Tuesday, March 9, 2010

:: sangat xpaham dgn jenis pmpn ini ::

ish,xpuas rasanya berkutuk2kan kat fb..
nak sambung kat cni plak la..hahaha..

Em,bengang btul aku dgn spesis pmpn yg suka rampas bf org ni..haisyh!! dah desprate sgt nak berbf ka?? dah la rampas bf kwn sndri plak 2..mcm dah xda laki len kat dnia ni..tau la laki skang kurang dari pmpn..tp,2 bukan alasan ok? yg laki 2 pun sama ja..
Oh,berasa sgt geram..

Citanya camni..
em,kenalkan para pelakon yg terlibat dulu la..baru senang nak cita..
A = si mangsa
B = bf mangsa yg di rampas
C = si perampas
Nama adalah rekaan semata2 aka bukan nama sebenar..tp crita adalah crita benar yang ada kena mngena dengan yg idup..yg mati?? xtau la..rasa cam xda ja..hehe..

ok2 teruskan..jgn membebel lagi..
A telah ber'kapel' {erk,bahasa apakah ini??} dengan B dalam 4 taun dah {berdasarkan sumber..}..C ni plak adik angkat B..so,A pun anggap C ni mcm adik angkat dia gak la..if ada prob, si C ni la tempat si A ni mengadu..kira C ni kaunselor lah...
Dey ol ni friend kat fb..status A in relationship with B...pas 2 tup tup whithout said gud bye, B telah mnukar in relationship with C..oh,sgt kejam lelaki ini!!!

Em,aku as pengarah...wah!! tiba2 ja..xmo la..klu aku nak bt cita,aku nak bt cita epi2 ja..xda gaduh2..sampai org pun meluat nak tgk cita aku..hahaha..
Eh2,terlebih plak..sambung balik..
A adalah kawan aku yg merangkap syg aku {kami bkn les ok, sbb kami still bernafsu dgn lelaki. bkn pmpn..haha} suruh aku tgk profile A klu nak tau napa dey ol clash..
So,aku yg dah sememangnya busybody ni,trus search la nama ** ***** {name tuk fb B}..
N den,tarraaa...
keluarlah profile B dgn profile pic bersama C..pas 2 bkk profile C plak..maka muncullah profile pic C berpeluk dgn B..wah!! aku agak tergamam di c2..u ol bleh byg x,dah la dey ol suma ni friendz..of coz la si A ni akan mengadap pic tersebut..agak2 la kan?? sgt xmenjaga prasaan org len..aku yg tengok ni pun nek menyampah, meluat n bermacam me lagi..inikan plak org yg kena kan?? Sabarlah lah A..i alwayz luv u..muah3x!!
Aku da gak tnya si A ni "awat xremove ja dari friendz list?"
n dia jwb "biarlah...."
oh,sungguh baik ati mu..huhuhu...

Oh,dah xtau nak maki2 apa lagi sbb x tergambar oleh kata2..hehe
lgpun jap lagi nak kuar dgn si dia tercinta..mau clebrate besday beliau..*wink..wink*
eceli besday beliau 7th march lepas,tp terpaksa clebrate lewat di sebabkan ksibukan beliau jgk aku..
Planning nak bt surprise party..tp xjadi sbb need privasi..{chewah!!}
Ok lah..mau mandi n bersiap cantek2..hahaha..

^_^

p/s : sory yer syg coz story cita u kat cni..xbleh kwl prasaan mrh..hope u x mrh..hehe


8 comments:

  1. emmm..bagi aku..lelaki tu yang kejam..

    ReplyDelete
  2. bg aku 2 2..sbb hg ptt tgk pic pmpn 2...lgpun pmpn 2 mmg spesis cam 2 pun..em,kita tgk pa akn jadi sterusnya nnt..hehe

    ReplyDelete
  3. eee..jahatya..si c, kesian si a...ish2.. yer lelaki tu kejam, sy tak pernah berminat dgn lelaki yg ada adik2 angkat ni..geli la huu (opss masa zaman solo dulu la)... mcm miang ja..eh over plak sy komen ok la..best plak baca gossip kat blog nas ni

    ReplyDelete
  4. hahaha..2 la..cian si A 2..sminggu nangis mngenangkan nsib..huhu..sadis2...em,mintak jauh2kan lah dari jd kat sy..ni yg rasa nak kwen cpat2 ni..ish,tergatal plak..ahakz..
    bez kan bergossip2..hehe..

    ReplyDelete
  5. haiyaaaaaaaaa... awek c tu asl cmtu! gilak jht tikam belkang. b tu plak, adei giler main2kn pmpn. siol je kn..... aku terEMO !! hahaha

    ReplyDelete
  6. relex2..kawal emosi,ok? hahaha..
    mungkin si C 2 prasaan yg dia HOT n B 2 plak prasan dia jejaka idaman malaya..hahaha

    ReplyDelete
  7. fiza gak baik... haha.. tpi memang mulia hati A tuh ye xremove pun B tuh.. mesti nanti dia akn dppt yg lbh baik.. allah snntiasa bersama gan org yg sabar dan terainaya

    ReplyDelete
  8. ye2..fiza yg baik..hehe..aku pn doakan dia dpt jdoh yg bek...amin...

    ReplyDelete