There was an error in this gadget

Saturday, March 13, 2010

:: kenangan terindah yang memang indah ::


Panas panas masih lagi panas bilaku muncul kembali..
Wah!! dah mcm ifa raziah dah..haha..

Pa yg panas?
of coz la diner KKK smalam..xsangka dah sem akhir..tggl beberapa ari ja lagi aku menjadi student UMT..pasni mst dah susah nak jmp..msing2 dgn haluan msg2..dengar2 ramai yg nak kawen..wah,bez2!! jgn lupa jemput 1 jabatan kimia tau..haha..
mesti aku akn rindu u ol suma..

hmm..ok. cita dari awal..
kul3 ptg bertolak ke Terengganu Equestrian Resort (TER) tuk rehearsal..aku kan nak perform mlm 2..ish,xkisah la nak syok sndri pun..haha..

otw nak p rehearsal..

time baru smp..possing depan dewan..i like dis pic..sempoi ja..bleh wat cover album ni... eh,xbleh2..paan xda..

abis rehearsal trus blk..mau ambik geng karok lagi..
sampai hostel dah kul7..wah,sgt relex..sampai bilik trus mandi laju2..sudah mandi,jurumekap dah tunggu kat bilik..sapa lagi klu bukan si Dila persadatari..hehe..jurumekap aku untuk 2 taun berturut-turut..asal nak mekap diner ja,aku cari dia la..taun lepas pun dia yg mekapkan gak..thankz dila coz menjadikan mukaku begitu berharga..hahaha..

Event start kul8..tp we ol kul8 baru nak btolak..huhu..
So,nor pun drive dgn sangat......oh,xtau perkataan yg sesuai tuk menggambarkan situasi..
"Nor,aku nak cakap kat hg..aku takut hg drive mlm 2..hehe..jgn mrh.."
dalam 8.30 baru smpai..trus masuk sbb event dah lama start..so,we ol dah miz opening performance..

Makan time!!!
ish,nampak mcm aku suka ja time ni kan?? x..x..malam 2 aku juz makan beberapa suap ja..
diet?? no..no..no..aku dalam proses nak menaikkan berat badan skng..
Eceli aku sangat cuak nak perform mlm 2..sampai makan pun xda slera..
sangat cuak sebab..

1. xpenah praktis sampai abis..praktis sparuh2 ja..
2. time rehearsal sll slh key..tinggi sgt la..rendah sgt la..

camna klu kat atas stage slh lg?? oh..takut2..
so,sblm perform lepak2 kat luar dengan geng2 band salmonella yg len {aku xtau sapa yg namakan band ni..} nyanyi2..bergambar..masuk toilet..
Eh,jap2..nak ucap thankz kat kenny aka selipar kamek yg dah menjadi cikgu vokal aku secara xrasmi..haha..thankz la jugak sbb bersabar dengan aku yg sat nak nyanyi sat xmau nyanyi..n thankz gak sbb dah banyak bagi smangat n yakin aku bleh bt..srius aku ckap, smpai kat atas stage pun aku still x confident..huhu..

Akhirnya..di persembahkan...
Dan Sebenarnya..!! {haha..nyanyi gak aku}
dan sebenarnya aku sgt nervous..haha

ni lagi sketol nak tempek..

nampak sangat kan muka cuak?? hahaha..

kenny yg nyanyi plak..lagi 1 aku nak cakap,sora anda memang bez.. *wink..wink*
nor plak,anda memang comel.. ^_^

dis my 1st performance tau..sangat2 memorable..kenangan yg xmungkin aku lupa..sangat2 bez..
selalunya nyanyi kat bilik karok or umah ja..
toilet??
suma org penah kan?? cepat ngaku! hahaha..so,cita2 aku nak perform kat atas stage dah tercapai..bertambah bez bila perform dgn muzik live {cita2 aku time skolah nak da band sndri..hehe}..i admit mmg susah..xmacam pakai minus 1..

okeh,layan ja la pic2 kat bwh ni..

my geng karok..tema we ol merah itam..suka2 ati ja bt tema sndri kan? hehe

inilah cikgu vokal aku..heee~

ada gaya x?? hehe.. wish dapat men sndri 1 day..

makanan aku yg ciput ja di makan..huhu..rugi 50 hengget..

bling bling n glamer yg aku pkai..silau x? haha..

salmonella band..u ol memang sempoi la..rasa cam nak perform lg skali ja..hehe..

balik 2 pandu laju..eh,silap. pandu lalu kat mcd..blasah bege double cheese sbb terlalu lapar..huhuhu..

em,intenet tenat la..xdapat nak uplod photo byk..
4 more pic,sila rujuk my fb...

p/s : sedih sbb performance rmai2 xseperti di rancang..tp tetap enjoy!!



7 comments:

  1. best la nas perform..tp kenny mmg best giler la..superb!

    ReplyDelete
  2. nnt nak gambar dari camera hang~..

    ReplyDelete
  3. cik fasya: sora dia sgt bez..2 yg byk mntak nshat dia..hehe..

    naddy:okeh..nnt bg pndrive..pendrive aku xda..

    ReplyDelete
  4. wah bestnye.. igt fiza pun join.. haha. tahniah r hg leh perform terbaik..(macam tgk pun) hehe

    ReplyDelete
  5. nas ltk la video perform tu..nak ler tgk gak huhu..

    ReplyDelete
  6. luk; fiza low profile la..xpulun cam aku..haha

    pn.hanis: ish malu la nak letak..buruk ja..huhu..tp kat fb hazman dah uplod..

    ReplyDelete
  7. haha.. wah bgus fiza nih.. low profile yg suke nih.. hhaha

    ReplyDelete