There was an error in this gadget

Friday, March 5, 2010

:: hijau kuning lambang kemegahan ::

hello sumer...

kli ni xda cita yg bez2 or menarik..
Juz sekadar nak bagi sokongan tuk team kedah yg akan menentang selangor di stadium shah alam malam esok tuk liga super..agak cuak gak ni {haisyh,over plak!!}..hehe..
Pulun KEDAH pulun!!
~Sokongan kami bukan sekadar ketika menang,sokongan kami sepanjang zaman~
{tapi harap2 menang lah yer..hee~~}

Okeh,aku xtau sapa yg bakal main mlm esok..
Tp pa2 pun,aku ttp sokong dari jauh..gila la klu nak p shah alam..dah la klas ahad kul 8..
Xpa2..lawan kat tganu nnt aku p yer..hehe..

Berbalik pada game mlm asok,aku dengar2 yg khyril muhymeen xmaen..
sbb dia xok lg n lg 2 minggu lg baru dia men kot..{oh,sy doakan awk cpt smbuh..cian awk kan? huhu}...

ini lah dia khyril muhymeen {berbaju ijau kuning}..pemain midfield pasukan kedah {sumber hijau kuning.com} oh,sangat comel beliau bermain..
aku sangat suka.. ^_^
xtau la kenapa dulu aku sangat fanatik dengan beliau ni..sampai pernah satu tahap,aku lekatkan kat board aku
target --> khyril muhymeen
konon-kononnya nak ngorat beliau la..add beliau kat fs..opss,malu2 {smbil muka merah2..hikhik}..tp beliau dah ada awek..so,aku kena kwal emosi..haha..skang xda la fanatik macam dulu lg..lg 1,aku suka nama beliau yg unik.. sbb nama beliau xda huruf 'A'..unik kan?? hehe

Ok,skang aku dah berubah angin..hehehe..
aku suka..

Badrol Bakhtiar
Striker bagi pasukan kedah {sumber hijau kuning.com} jgk pemain malaysia..
oh,beliau pun bermain dengan comel..suka lah!! bila kita boleh bergambar eh??..ahakz.. {berangn jap..hehe}..

Emm,xadil la asyik striker je yg famous..
Defend pun penting gak kan?? oh,sangat penting...so,aku nak ubah pemikiran la..nak suka defend plak..
ok,mangsanya adalah.....

Fazliata taib aka ustaz {muka pun cam baik je}
Ensem beliau ini..hehe..bercita-cita mau jumpa beliau gak..
awk nak jumpa sy x?? {haha..brangan ja lebih}

ok lah..xnak brangan lagi..xkisah la sapa main esok..hope dapat bagi komitmen yg spenuhnya..
suma pmain kdh aku suka..xkira la bhgian mana pun dey ol main..
gud luck tuk esok..

"BIAR JASA JADI KENANGAN..HIJAU KUNING LAMBANG KEMEGAHAN"

Love u ol..muah!!

p/s: defender UMT tetap d ati..hehe =)


No comments:

Post a Comment