There was an error in this gadget

Tuesday, May 4, 2010

:: jakun di pizza ::

ehem! ehem!! Fuh!! lama gler xupdate blog..bukannya bz..tapi virus malas tlah mnguasai diri..so,xdapat la nak mngatasi..hehe..

Ok! kepada sesapa yg xtau 2,aku nak gtau yg aku skang brada d kedah. dah brapa minggu ntah. lupa dah..rasa cam dah lama ja..skang ni tengah merehatkan otak dan fikiran..keja?? hmm..blom terpk lg..tp risau gak ni. takut2 xdapat keja..pa2 pun tawakal ja la..sesapa yg nak rekemen keja,sangat2 d alukankan..em,tp aku nak jadi bos bleh?? haha

Post kali ni nak cita psl tajuk di atas.. "jakun di pizza".. jakun dalam bahasa kedah adalah 'perak'.. sapa yg jakun 2?? haisyh,ni yg malu nak cakap ni...aku la org 2..hikhik!!

Critanya bermula bila tgh ari ni aku lunch kat pizza..wah,nampak kaya kan aku? lunch pun kat pizza..tp u ol lelaki2 kat luar cna yg dah pasang angan2 nak jadikan aku SUGAR MUMMY,lupakan ja la..sebab aku pun orang blanja..hahaha..org yg blanja tersebut adalah my senior skolah agama dulu {nama terpaksa d rahsiakan}..beliau mau lunaskan hutang spageti adiah besday taun lepas..baikkan beliau??..taun lepas punya cita pun igt lagi {sebenarnya aku yg selalu tuntut..haha} ops2!! no gosip2 ok...beliau ni dah berpunya @ dalam bhasa kasaqnya, dah da awek..

okeh! we ol p pizza kat a.star..ala yg baru bkk sebelah kfc 2..ni 2nd time aku mkan kat c2..fist dulu time cuti sem..aku makan dgn adik2 n kezen aku..tempat dia mmg cantik ah! superb wa ckap lu..!! exclusive abis la..kelainan yg buat aku jakun 2, kat meja da butang CALL, BILL, DELETE.. so,klu nak pa2 juz tekan ja butang 2..den dekat jam yg pelayan2 kat c2 pkai akan bunyi..pas 2 dey ol pun akan datang la..canggih2!! aku kagum ni..! hahaha..jakun kan aku?? xtau la suma pizza skang dah cam 2 or kat c2 ja..pa2 pun aku tetap rasa kedah dah maju..KEDAH MAJU 2010!! YEAH!!!!

Sekian saja bebelan tuk kali ni..dah lama x membebel kat cni..rasa cam skill merapu dah ilang..haisyh! susah ati betul..serabut ja rasa..hahaha

4 comments:

  1. tolong la...nak rahsia rahsia nama plak..scandal la tu..=))

    ReplyDelete
  2. bkn scandal la..kekasih gelap ja..haha

    ReplyDelete
  3. e'eh ada..xpyh nak gelak..hg pun sama..lg jakun dri aku..haha

    ReplyDelete