There was an error in this gadget

Wednesday, May 19, 2010

:: susahnya nak paham lelaki ::



skang kita bersiaran dari UMT tercinta..1st of ol i nak gtau yang laptop i dah ok..so,bleh la i berkarya dengan senang ati..ye lah,sbelum ni i terpaksa curi2 laptop kak tuk on9..on9 pun kejap2 ja..nak update blog n berblog walking pun xsempat {d tambah dgn line brodband kat umah cam siput b**i}..

xtau nak mrepek pa kali ni..cuma nak cakap pasal lelaki..org cakap pmpn ssh nak pham.tp i rasa llk lg susah kot..haisyh!! sapa stuju dgn i?? xpyah bt pa2..hehe~

td da org cakap kat i..
"bf sendri pun nas xbleh nak paham.."
xphm la knp beliau tersebut cakap macam 2..i pun pning ni..so,i assume yg lelaki ni ssh nak paham..bleh x cam 2?? hee~ byk benda buat i pning ni..byk persoalan..so i nak buat surat tuk beliau ni..

Dear lelaki tersebut..
1st skali sy nak ckp kat awk yg sy suka kwn dgn awk..sy harap sgt kita still bleh kwn..tp macam ssh kan? xpa la..sy akn hrgai brapa mggu kita kwn ni..
tp sy xpuas ati la..awk byk tggl tnda tny dalam kpala otak sy ni..awk tau x? ke awk bt2 xtau..ye la,bl sy tny,awk diam..haisyh! xphm btl..jwb ja la..bkn ssh pn soklan sy 2..
awk ckp sy len kat luar..awk xphm sy..sy pun nak ckp kat awk,awk pun len kat luar n sy xphm awk..tp pa2 pun sy suka la kwn dgn awk..pas 2 sy nak ckp yg awk ni da bakat dlm nasihat2 ni..awk sedar x?? klu awk xsedar,sy nak sedarkan awk la..
thankz tuk awk coz dah byk bg smangat kat sy time sy down gler2 dulu..dah bg sy smangat smula..klu x,mau bunuh diri gak sy time 2..sy sgt2 hargai..
pesanan terakhir awk..
"jaga la bf nas elok2.."
of coz la..awk pun tau camna sy syg dia kan??
hmmm..skng awk cam nak jauh diri dari sy..xpa la..sy trima..sy xkan ggu awak lg..
tp klu sy da prob lg,sy cari awk bleh?? hehehe~ tp sy sdih gak la..time sy ssah awk da,time sy dah bhgia,awk plak hilang..cam xbez la..sy ni mcm xmngenang budi plak..huhu..
persoalan terakhir awk tggl yg blom terjawab...knp awk mcm dah xnak kwn?? knp awk ckp kcewa?? sy tny awk xjwb..xphm la awk ni...ikut suka awk la..pning sy nak pk..
lg1 sy nak gtau awk,sy ni mmg kdg2 blur ckit..kdg2 la..lurus pun da gak..so,awk xpyh la nak kias2 dgn sy..sy xphm pun..kang sy bt ksimpulan sndri yg xbtl camna? cntohnya sy pk awk ni penjenayah yg plg d khendaki polis..sbb 2 awk nak lari dri sy..awk tkut sy report polis..ha,kan ssh klu cam 2..hahaha..
lastly..nice 2 know u..

ok dah abis..tp i pun xtau pa yg i mrepek sbenarnya..hahaha..spanjang i kat umt ni,i rndu sgt3x kat geng karok..rindu mau g karok smp 3 pg..guling2 kat pntai..bekfes kat kfc,mcd..mcm2 lg la..so,i nak letak pic geng karok la kli ni..time last we ol kuar sama2..berguling2 kat batu buruk..tp eiji xda la..sori yer eiji..huhu

comel kan we ol?? lalalaa~

No comments:

Post a Comment