There was an error in this gadget

Wednesday, May 5, 2010

:: ada apa dengan AF8?? ::

Wah!! wah!! kali ni kasi kontrobesi ckit...ada apa dengan AF8??? Yang pastinya xda i sbb i bukannya p audition pun..klu p pun blom tentu lagi dapat kan? ntah2 i peserta 1st kena tendang kuaq..ish malu 2!! mana i nak letak muka i yg cun ni klu jadi cam 2?? em,mungkin i patut letak kat germany..untung2 bleh jumpa m.ballack!! wah best 2..lagi untung klu i dapat laki mat saleh plak..mau anak2 i comel2 neh..maklum la baka baekk..hahaha..ok,i saja melalut sbb terbawa2 dgn kempen piala dnia 2010..tidak sabar sudah..team i of coz la germany.. =)

i da 1 rahsia nak gitau u ol ni..tp u ol jgn gelak tau..janji?? ok..sbenarnya i tringin gak nak join reality tv ni..hehe..tp i xda cnfident diri la..sbb 2 i xpnah lg join mana2 audition reality tv..so,i hanya mampu brangan ja la..

Ish,banyak dah membebel ni..pasal tajuk xcakap lg.. Akademi Fantasia 8 atau AF8..i rasa kali ni sambutan xmacam dulu..masa kat hostel dulu pun brapa kerat ja yg tgk..bleh bilang dgn jari..mybe sbb dah byk sgt dah..org pun dah boring nak tgk..i d antara org yg xsuka af8 ni..dah xminat apsal i nak cbuk2 post psl af8?? nak cita pa kan?? heran x?? heran?? i mmg nak bg u ol heran..hehe

Hahaha..eceli sejak balik umah ni i dah mula layan af..ye la dah xda cita pa..lagipun family i layan..so,i pun layan je la..lama2 tersangkut la plak..not bad la..xda la truk mcm i sangka dulu..bila dah tersangkut 2,of coz la i da pelajar pilihan kalbu kan..klu u ol nak tau,i sokong....
tarraaaaa....!!!!!

ADIRA!! jom AFUNDI ADIRA!!
cara2 nak mengundi adalah seperti pic di atas...i ni minat2 ja..xda la sampai nak vote2 suma ni..mahal kot! nnti abis la kredit i..i ni dah la xkeja lg..mana da duit nak topup slalu..sbb 2 i mintak tolong u ol afundi beliau ni..bleh kan?? kan?? hehehe..i suka beliau di atas ni sbb attitude beliau..slamber ja..men redah suka ati..kira xda nak kontrol2 la..pas 2 hepi go lucky..ceria ja spanjang masa..mcm i jgk..lalalaaa~ vocal..xpyh cakap la..mmg lantang abis..muka dia plak cute..i suka rambut dia..eceli td i p salon sbb nak ptong rambut cam si adira ni la..gledah suma paper, nak cari contoh nak tunjuk ke tukang gunting..alih2 salon tutup plak..kecewa btul i..xpa2,i xkan putus smangat..nanti i akan p lg..hahahaha! {gelak org jahat}..pa2 pun tahniah adira sbb dapat 3 lmpu ijau dis week!! {mcm la dia nak baca}

Em,pelajar lelaki yg i minat plak plajar yg tersingkir dis week..SHAHIR..i suka la dengan si kacak ni..sora jantan dia buat i termimpi2..{ish,over plak..} i tipu ja..sila jgn percaya..hehe..tp yg lepas biarkan lepas..so da lagi 2 si kacak yg i minat jugak..IWAN & DAUS..diskriminasi paras rupa btl i kan?? ada i kisah? tp normal la kan bl pmpn suka tgk lelaki kacak..haha

u ol yg follow blog i mesti prasan kan kli ni i bhasakan diri 'i'..bkn 'aku' mcm dulu..eceli i rasa cam gedik ckit bila ckp i ni..'gedik' itu 'seni'..dan 'seni' itu 'indah'..betul,i tak tipu..klu u ol xcaya,u ol try la gedik..sure u ol akan rasa keindahan mcm i rasa 2..tp jgn la gedik yg mlampau-lampau..nanti org meluat plak..pas 2 mula la nak salahkan i..pdahal u ol 2 yg mmg dah sah2 salah..hehe..ok,klu u ol xtau camna nak gedik dengan btul,i ada tips tuk u ol..tips nya ialah u ol layan ja movie pisau cukur..snang kan?? ok,renung2kan dan slmat menggedik..ahakz!! =)

2 comments:

  1. oh my gucci~..
    gedik macam i...
    i looikkkeee~..
    =))

    ReplyDelete
  2. i like gak~
    jom buat persatuan gedik..haha

    ReplyDelete