There was an error in this gadget

Sunday, January 31, 2010

:: menangis kerana cinta ::

Hmm..ari ni aku telah beli paper dengan jayanya lepas klas forensic..
Aku pun dah xingat bila last aku baca paper {punya la dah lama..hehe}.. Tujuan aku beli ni bukan pa,nak tengok ulasan bola smlam..maklum la kedah menang {klu kalah,malas la aku nak bli..}..
Sampai ja bilik,aku trus menyelak bahagian blakang..Ceh,da 2 prenggan ja cita sal KEDAH?? hampeh tol!!..huhu..

Tapi ada sumthing yg lebih menarik perhatian aku lepas 2..
..LELAKI TAMPAN MENANGIS KERANA CINTA..
Cian kan? klu org ensem ni aku cepat simpati sikit..haha {gatai gila..}
Lelaki ensem yang tersenarai dalam artikel ni adalah..
  • BAMS SAMSONS yg menjadi trauma kesan daripada putus cinta dengan pacarnya, NIA RAMADHANI..
  • HANS ISAAC yang mengakui pernah bercinta dengan ERRA FAZIRA n cinta mereka kecundang akibat orang ke 3..akhirnya hans menjadi sangat obses dengan kerja..
  • JEHAN MISKIN terbang membawa diri New York,Amerika Syarikat selama 3 minggu selepas berpisah dengan JUE AZIZ..
  • FAHRIN AHMAD yang tidak tahan di tuduh kaki pukul oleh bekas kekasihnya LINDA ONN..
  • REMY ISHAK yang di pukul kerana UMMI NAZEERA...
  • n ada lagi..tapi dah xlarat nak taip...heee~~
Banyak plak aku dengar crita2 sedih tntg cinta smenjak 2 menjak ni..
n unlucky bila crita sedih ni telah berjangkit kat aku {hmm..nasib badan la..} Aku sendri sedang menangis kerana cinta..entahlah...
Mybe aku bukan sorang yang bertuah dalam cinta atau mybe dia bukan jodoh aku {tp masih berharap yg dia jodoh aku}..

Awak..{even aku tau dia msti xkan baca blog aku..}
hati saya dah menyerah..saya xkan paksa awak lg..banyak sangat dugaan kita..saya akan hormat apa pun kputusan awak..klu 2 yang bleh bhagiakan awak..saya tau,saya xmampu pn idup tanpa awak..tp saya kena blajar kan? smpai bila saya nak bergantung pada awak ja..

emm..ntah la..xtau nak cakap camna pa yang ada dalam ati saya skang ni..
cuma saya nak awak tau,klu awak lepaskan saya suatu ari nanti,saya tetap akan sayang awak n tuggu awak sampai la awak dah da pengganti saya...

Ala,xnak la jiwang2 ni..moOd sedih plak 2..menci tau..aku xsuka sedih2 ok??
senyummmmmm... =)
okeh xmo sedih2 lagi, xmo ingat benda2 yg sedih lagi..to KAWAN2 AKU yang baca blog ni {ada ka yang baca??} ..xpayah tanya pa2 eh pasal ni klu xmo air mata ni mengalir lagi..buat xtau ja..
n to yg bertanya status aku 2..skang aku 'its complicated' hehe..but im still in love..

Ku Ingin Kamu-Romance
lagu ni saya tujukan untuk awak.. {jiwangkan aku?? hee~~}


*dalam klas EOP yg cencel tadi..penat ja p..*
*aku nampak semakin tembam di situ*





4 comments: