There was an error in this gadget

Thursday, January 28, 2010

~Bengang!!~

Salam smua n slamat ari khamis.. =)

Bl dah final year ni jadual pn relax ckit..ari khamis aku mmg xda klas..so,aku cuti 3 ari sminggu {bez kan aku? hehe..}..yg pliknya aku bgn awal plak ari..aku sndri pn plik camna pas sbuh ja trus ngadap laptop..xtrus tido blk mcm kbiasaanya..tp pas 2 aku tdo blk la bila dah boring ber'facebook'..haha..

Pas bangun ja mandi2 dgn lamanya {aku mmg ska mndi lama2}, aku pn trus trun mencari makanan..lapar tahap nak pengsan dah..so,aku pn jln laju2 n bli mkanan cpt2 tnpa memandang kiri n kanan..lauk mana yg kat depan aku,aku ambik ja..xsempat dah nak pilih2 {nak menggambarkan btapa laparnya aku time 2..haha}..pas 2 trus blk blik n makan..nikmatnya bl dapat makan hanya TUHAN yg tahu..hikhik..ni smua sbb plan xjadi smlam la.. haisyh!!

Eceli smlam plan nak kuar p MBKT tuk jual smula tket aku coz aku xjadi blk kedah CNY nnt..nak p umah kawan aku kat kL dl..n den baru blk kdh..
Ptg 2 tiba2 plak tringin nak makan KFC..so,ambik kputusan tuk xmakan ptg la..nak makan mlm trus..tgh ari plak xmakan coz bangun lambat n p klas..tp aku mkn bege mat salai,air ice lemon tea n 2 sosej {ok la bt alas prut} pas klas..
Pas 2 bl last minit,plan nak kuar di'cancel'kan plak..adus! {rasa sangat3x bengang time 2} xmakan la aku..mlm 2 tgh2 mlam d serang gastrik n sakit kpala {rasa can nak cabut kpala ja}..tp aku gagahkan diri tuk tdo..n bangun2 ja,smuany kembali normal.. =)

Skang aku rasa enjin otak aku dah kembali berfungsi apabila prot kenyang..hehe.. so,aku nak siapkan esamen aku yg mana patut...

p/s:awk,jgn cncel last minit bleh x? sy xsuka...hmm..

3 comments:

  1. ok awak sy tak cancel last minit dah~...eh. apasal aku yg jawab...teehehehe~

    ReplyDelete
  2. 2 la..apsal hg yg jwb plak? nak nyebuk la 2..haha

    ReplyDelete
  3. weyh~. aku ada tag hang kat blog aku. sila jawab okay.

    ReplyDelete