There was an error in this gadget

Wednesday, January 27, 2010

~percubaan pertama~

Testing..testing...ehemm..
Ni 1st time aku nak berbloging..cam nerverse plak rasa {pulun kan? haha}.. org len buat blog,aku pun cbuk nak buat..tp tak kisah la kan..klu da yg tk suka,dia punya pasal la..ada aku kisah?? {gila sombong aku..haha}

aku ni juz simple girlz..suka pkai simple2 {kadang2 'jangok' gak..hehe}.. skang dalam proses nak menghabiskan sisa2 deg aku dalam bidang kimia analisis & persekitaran..i love chemistry soO much!! ahakz..

hobi aku plak...{jeng..jeng..jeng..}

*tengah lupa diri*

Karoke!! haha..
Ni la aktiviti yg paling bez pada aku {pada u all xtau la}..bl dah dapat mic 2,dah macam lupa diri..hikhik..kat umah klu tak da yang nak karok dgn aku,sorang2 pn bleh..layan ja..klu kat U,xda prob la coz aku da geng yang skepala dgn aku..i mean same hobi..bkn kongsi kpala tau {mcm la org tak paham..haha}

lelaki idaman?? hmm....
even hobi aku ni ke arah seni,tp aku xberminat sgt dgn lelaki yg seni..aku lebih suka pemain bola sepak {smp sll brangan dapat kawen ngn dey all..hikhik}..tp tak kisah la dia 2 main tuk negri ka, negara ka, even utk U skalipun..aku tetap suka..pd aku pmain bola ni macho, smart, bergaya, maskulin n memenuhi ciri2 lelaki sejati la senang cita {cam hyperbola plak}..tp aku minat ja bola..main xreti..hehe..n team fav aku KEDAH, ARSENAL & GERMANY..

em,2 ja kot tuk kali ni..nanti aku membebel lg...ahakz.. =)

5 comments:

  1. hehe~..sampai gak aku kat sini...hehehe..weh aku org first follow hang..terharu tak?..teehehehe~

    ReplyDelete
  2. terharu2...nmpak sgt hg cam paparazi kan? weh,byk lg nak blaja ni..nnt aku p blk hg..heee~~

    ReplyDelete
  3. nas..wah dah ada blog..i likee...selalulah update yer..

    ReplyDelete
  4. haa~..mai2 bilik aku~...aku bagi tusyen kat hang~..hehehe~

    ReplyDelete
  5. pn.hanis:baru nak blaja2..hehehee..tlis pun tunggang lggang lg neh..

    nady:nnt aku p asap atas nama nak wat esamen eia..haha [taun bl nak siap xtau la esamen 2]

    ReplyDelete