There was an error in this gadget

Tuesday, December 7, 2010

:: cincin..merah..shopping ::

Salam 1 Malaysia!! Hye smua!! =)

Cantik x cincin ni?? hehe.. *sila abaikan jari jemari aku yg xcukup runcing 2*
Dengan tersarungnya cincin ni maknanya aku dah kena cop..so,xbleh la nak gedik2 macam zaman single mingle dulu kan..kena blajaq setia..bak kata KrissDayanti, Cobalah untuk setia!! hahaha..
Okeh!! Stop2!! cukup2 brangan ckit2..mana da aku btunang ke hapa lg..bli sndri ja la..hehehe..saja menggedik gedik..

Jlan2 + shopping..ingat nak window shopping ja..tp besa la pmpn kan..even aku ni bukan la jenis hantu shopping sgt..tp bila dah bkenan n duwet da kat tangan 2,rembat gak la..haha..
Ni lagi 1 yg aku sempat rembat...

Cantik x?? aku pn agak pelik ni..smenjak dua menjak ni,aku pantang tgk baju kale merah..mst prasaan nak beli 2 bkobar2..dug dag dug dag ja dlm dada ni..mau xmau,terpaksa la bli..baru la tenang ckit..hehehe..so kwn2, ajak la aku kuaq..mau rasmi baju baru ni..hakhak!

Eh,lupa lak nak gtau aku shopping kat mana kan..
em,kat cni la aku shopping menghabiskan ujung minggu..

..Hatnyai..
tgk,aku pkai tudung pun dah mcm org thai dah..haha..nak rush punya psl la ni..
Nampak cam kaya ja kan aku ni..smp ke hatnyai menghabiskan ujung minggu..haha..
ok2..aku tipu..sebenarnya kat cni ja..

Padang Besar, Perlis..
Shopping2 n den balik..xbleh lama2..kang xda duwet plak nak topup nnt..huhu..
ni lah muka2 team shopping..haha..kiri 2 kak aku n yg tengah 2 my kezen..

Skian saja tuk kali ni..rasa blur lah dah lama x mengarang..rasa buruk gila ayat..ahahaha..


2 comments: