tolong bagi makan ikan2 ni ye..{klik ja kat kolam ni}

Wednesday, December 8, 2010

:: Ariel Zafrel ::


Salam 1 Malaysia semua..

U ol kenai x ARIEL ZAFREL??
Ok,da yg kenai,da yg x..
camna klu aku tny..."u ol kenai x ARIEL PETERPAN??"
x kenai jugak?? ala,u ol xpyah buat muka suci la..buat2 xkenai plak..hakhak!
Ok stop2..aku bukan nak cita psal ARIEL PETERPORN, eh salah..ARIEL PETERPAN..klu aku cita pasal dia,xpsal2 kena hentam plak blog aku ni..*budget mcm da org nak baca kan..haha*

Aku nak story pasal si jejaka kacak yg dah mencuri ati aku..kli ni bukan football player lagi tau..buat pertama kalinya..hahaha..ala,bukan slalu aku minat artis ni..xsalah kan?? tp football player ttp no1 la..hehe~

Firstly tepek pic dia dulu..baru la bleh tunjuk kekacakan beliau ni..


Kacak kan?? lalalaa~ ha,da yg macam dah nak kenai 2..
ok,xpa..aku tepek lagi sketul..

Kenyit mata plak..aoww!!! hahaha~

Aku mula kenai beliau ni time beliau blakon cita DURJA NINGSUN..dalam cita 2 beliau pegang watak ALIF..1st time tgk aku dah mcm "smartny mamat ni..plakon baru ka?"
Xtau la pa yg mnyebabkan aku tertarik sgt kat beliau ni..mybe stail dia or body yg agak ketul2 even kurus ja or xtau la..senang cita aku mmg bkenan la ngn beliau ni..

beliau yg sebelah kiri ye..

Ni plak pic beliau dalam cita AKU XBODOH..beliau yg pegang watak as SUDIN..tgh men kat panggung skang ni..klu u ol nak bkenalan bleh la p tgk..aku pun xtgk lg..xberkesempatan nak tgk..klu xsempat nnt, aku tggu cd cetak rompak ja la..bleh tgk byk2 kali..haha..tp klu tgk kat panggung lg bez kan? tgk muka kacak ni kat skrin besaq..haha..

Ari 2 aku da tgk the making of cita ni..bez gak..part si ariel ni tumbuk2..perghhh!! smart abis lah!! mmg lelaki sejati lah!! gentle, macho n sewaktu dgnnya lah!!
Eh,Cop!! cop!! bukan aku ni suka bad boy..laki laki yg ganaz2,kaki pukul ni..kang xpasal2 skali ngn aku kena pukul..tp klu dpt bf yg pndai bab pukul2 ni ok jgk kan? rasa save ckit..bayangkan la one day kita kena kcau ngn segroup mamat2 yg ntah pa2..n den bf kita mai n blasah mamat2 tu tuk save kita..aoww!! romantik kan?? mcm drama!! hahaha~

Ni pic dari poster aku xbodoh..beliau yg pakai baju itam 2..u ol jgn lupa p tgk tau cita ni..*tlg promot ckit*

Oppss,lupa nak ckp..umoq si ariel ni sama ngn aku..peace~


7 comments:

  1. boleh tahan hensem jugak ariel ni. haha. :D

    ReplyDelete
  2. hey ! u pun suke kat bf i ney ? haha xD
    handsome kan dia ?
    aku suke dia sgt sbb dia macho kut ~ heee ~

    ReplyDelete
  3. da tgok da movie ne..mmang bez. mmang xrugi byar 10 tuk tgok. sngat brbaloi. lkonan die mmang mletop coz dgan body die yg sngat fleksibel waktu die brlwan. mmang gempak !

    ReplyDelete
  4. izyanti: ensem kan? kan? hehe..

    nobodyperfect: bf u ka? bf i jgk..nmpknya kita bermadu la..haha.

    anonymous: yaka? ish,nak kena tgk scepat mungkin ni...

    ReplyDelete
  5. haish..ni tunang i ni..mcm mne dy blh ade kat sni ni...ahahah..sgt ensem!! :) machoo... wink2..mcm football player kan :) alahai,,,cair wa tgk ^^

    ReplyDelete
  6. Rmai gak pminat ariel ni..haha..btui2. da gaya football player. tp agak2 dia pndai men bola x? hehe

    ReplyDelete
  7. AKU PENAH JMPA.... DYE BNYK KALI... DYE TNGGI LA GAK BUT AQ LG TNGGI..... BUT.. MMG NOT BAD LA..... RAMBUT DYE DH MCM WOLVERINE SKET SKRG..... DYE SELALU LEPAK KT PAVILION

    ReplyDelete