There was an error in this gadget

Sunday, December 26, 2010

:: aku masih dara ::

Salam 1 Malaysia suma..

Mula2 tempek pic tiket dulu..cam besa la..hehe..


1st skali nak ucap special thankz tuk kak illianahidayah coz blanja tgk aku masih dara..nnt blanja lagi yer..hikhik! Niat d ati nak tgk buah ati si ariel zafrel..tp tgk2 aku tak bodoh dah tak dak..hancus hatiku..hukhuk..hantu kak limah balik umah pun tak dak..aiseh!! so,no choice.. aku masih dara..tgk triller bleh tahan bez..

Kawan2 aku dah tgk blom?? kpd yg dah tgk,pa pendapat u ol?? bez x??

Klu dari spuluh stars,aku bg half la..5 stars..juz my opinion..mybe xkena jiwa kot..jalan cita yg slow..xda climax..aa..aa..tkut la nak komen lebih2,..kang xpasai2 kena saman..huhu..
klu u ol nak tau bez ka x,p la tgk sndri yer..xmo la cita kat cni..nnt xseprais..hakhak!

Ha,da benda yg buat aku tensyen time dalam panggung 2..sebelah aku ni da sepasang kapel..sbelah aku si pompuan..mybe dia tkut aku ngorat bf dia kot if duk sblh aku..xkisah lah..aku lg slesa if pompun kat sbelah..yg si awek ni,pantang muncul ASYRAF MUSLIM, "ensemnya!! ensemnya!!"..Adeh!! aku tau la hang 2 minat dia, tapi takkan la doblas kali muka dia muncul kat screen 2,doblas kali hang nak sebut benda yg sama?? stress betoi aku!!

moral of da story, sila hormat orang kat sebelah semasa di dalam panggung..sekian terima kasih..

*pesanan buat WIRA WIRA MALAYSIA yang bakal menentang indonesia,smoga kjayaan mngiringi anda..sangat2 berbangga dengan anda*


4 comments:

  1. ptut nye 12x ashraf muslim mncul..
    24x die sebut ensemnye..
    hahahahaha =p

    ReplyDelete
  2. hahaha..btul gak kan? pas 2 24x stress..hehe

    ReplyDelete
  3. hahha....bf die xde lak hangin kt pompuan 2?
    hahhaa...lawak2....bajet bf jeles la 2...kcian...spastik la..=P

    ReplyDelete
  4. hahaha..2 la..bf dia relex ja..xda respon pa2 pn..

    ReplyDelete