There was an error in this gadget

Tuesday, September 21, 2010

:: gedik ka?? tak kan?? ::

Selamat Hari Raya!! bleh wish lagi kan? kan? ala,syawal xabis lg..hehe..

okeh,bukan nak cita pasal ari raya..pasal 2 next post la..nnt aku letak pic banyak2.. *da ka org nak tgk? ala,xkisah la* hehe..bukan jugak nak update pasal diri sendri..yg 2 pun nanti..sabaq ye,sabaq..hehe..

U ol kenai x Faizal Abu Bakar aka sepet?? kenai?? x?? okeh,mesti da yg kenai n da yg x kan? aku pun xpenah sebut pasal nama tersebut b4 ni..len la klu aku cakap pasak shahir AF8..mst suma kenai kan?? xpayah nak introduce lg.. to u ol yg xkenai,beliau ni salah sorang player bola kedah..hehe..klu nak kenai lebih dekat,sila google yer kawan2..malas nak cita panjang2..

Hmm..pa kena mngena beliau ni dgn aku ea smp aku cbuk2 duk introduce pasal dia?? sepupu?? jiran?? bf?? ofcoz la bukan bf..sebenarnya beliau xda kena mngena pun ngan aku..aku ja da kena mngena dgn dia coz aku ni 1 of his fanatic fans..fanatic ka?? em,da la ckit2..hehe..tp xda la fanatic sampai tahap nak p peluk cium beliau..beh kawal lagi ni..

Tadi aku godek2 la fb,cari fb beliau ni..last2 jumpa gak..belek2..wah!! ramai giler frendz dia..4816 org KOT!! *beza la ngn aku yg juz 427 org ni* pas 2 aku pun try la nasib dengan meng'add' beliau.. adess!! full la plak..kecewa btl..huhuhu..di sebabkan aku ni pulun ckit,aku pun sent la msg kat inbox beliau..hehe..

aku : adess!! frendz dah penuh la plak..xbleh nak add..fans group xda ka?
*camni la bunyi msg aku*

7 minit pas 2 tiba da msg masuk dalam my inbox.. dug!! dag!! dug!! dag!! dengan prasaan berdebarny,aku pun buka..

sepet : xpa biaq sya add kamoo..

Argghhhh!! aku cam dah sparuh histeria!! *xhisteria lagi* exsaited gila aku..sampai berlari2 d dalam umah *okeh2 yg 2 tipu ja*..bayangkan la org yg kita minat tiba2 respon, mesti la teruja kan? hehehe..pas 2 aku pun gedik2 balas..

aku : oh,ya ka..thankz! anyway im one of ur fans..
tahniah dpt skor smlm..even seri ja..huhu..n hepi belated besday.. =)

pas 2 dia balas blk..skali ngn frendz req...awww!! suka2!!

sepet : hehe tq ya..

eeee!!! swett2!! sukanya!! friendly betul la dengan pminat...x sombong macam sorang player 2 *nama di rahsiakan*..aku add pun xmau prove..x friendly lgsg *padan la aku pun slalu xprove org..hehe*

kpd faizal abu bakar aka sepet..
thankz coz mlayan pminat awk yg ntah pa2 sorg ni..jgn marah yer coz sy dah publish msg kita kat cni.. *budget mcm dia nak baca la kan..haha* smoga dapat bawak blk piala Malaysia ke kedah smula..amin~

Gedik ka klu buat cam ni?? x kan?? kan?? hehe


2 comments:

  1. wahhhhh!!!
    laju sungguh ni...
    anyway..bagus2...
    pasni bley ajak dating pulakkk...
    muahahhaha

    ReplyDelete
  2. hahaha! mmg laju..agak gelojoh d ctu..haha!
    okeh,nnt kita dating sama2 eh?

    ReplyDelete