There was an error in this gadget

Monday, September 27, 2010

:: raya n renion SMKAS n SMKP ::

salam 1 Malaysia buat smua..eceli entry kali memang dah basi abis la..tp xkira la,nak post gak..haha..kli ni aku nak buat klainan ckit..xmo membebel banyak2..nak letak gambaq banyak2 even aku ambik masa 2 ari nak uplod photo 2 3 ketui ni..hampeh sehampeh hampehnya!!! plz la celcom kasi laju ckit aku nya brodband ni..tau la aku xbayaq lagi pun..hehehe...gambaq2 kli ni plak hny terdapat dalam blog..dalam fb xda yer kwn2...

Raya 2 :
akad nikah Syafiqah Asna n rnion SMKAS batch 4...tahniah yer piqah..akhirnya wakil pendang menang!! haha..pasni wakil mana plak yer nak kwen? hehe..bez sgt2 dapat jmpa kawan2 yg dah dekat 7 taun xjumpa!! segan pn da..takut gak if masing2 dah xkenai aku..huhu..
sorry la yer aku terpaksa balik awai..bukan xsuka u ol, tp takut nak drive lewat2 sorg2..anyway u ol mmg bez lah!! nnt buat rnion lg jgn jumpa ajak tau..nak join!!

ni piqah n husband dia yg jugak exSMKAS

aku yg nyibuk duk sblah pngantin..ambik berkat..mana tau pasni turn aku plak..hikhik!


baru smpai tp dan lg duk possing2..tgh jalan pun boleh..hakhak!


kami yg makan kat dalam umah


ni plak yg makan kat luaq


raya ke 4:
rnion with exSMKP SPM 05..bez2..even ramai aku xkenai..haha..sory yer..maklum la 2 taun ja kan kita bersama..da yg knai muka tp xigt nama..tp kira ok la coz aku still lg igt klasmate aku..hehehe..bt kat kfc pendang..em,layan ja la..

ni pic suma yg mai ari 2


aku n mariah


sbahagian daripada kami


pas 2 raya umah cikgu rohani (klu xsilap aku)..dan lagi possing2 sbb cam cantik ja ruang tamu dia..hahaha..


bersama tuan umah (berdiri kiri)

skian saja post yg dah lama tertangguh ni..rega rasa..fuhh!!!!

3 comments:

  1. wahhh...betch awk ngan betch akak dah kira ada pertalian la kan.. kira adik ipaq la kan..muahaha... (apa yg aku merepek ni..)
    tertarik dgn "amik berkat"..bilakah turn ni..? hahhaha

    ReplyDelete
  2. zeeqa : ala..salah plak..trus guna shortform kan? hehe.. smkas stand 4 sek.men.keb. agama sik..

    k.yana: hahaha..xmo la pertalian cam 2..hikhik..
    2 la..bila la nak turn ni..xdak org msuk mminang lg..msalah..masalah..

    ReplyDelete