There was an error in this gadget

Wednesday, June 2, 2010

:: saya harap awak baca ::


em,mlm ni igt nak post benda2 yg mnyeronokkan..dah lama tak update kan..tp bila bkk ja akaun fb,sumanya ilang..ntah la..bl tgk kat my profile juz "in relationship"..ok...

its mean awak dah tukar status awk..jd trus ja sy bkk profile awk.."its complicated"..sy xtau..knp sy mesti sdih..knp sy mst mnangis..knp sy msti ilang moOd..sgguh sy xtau..pdahal sy yg mntak awk tukar..sy ckp sy xbleh nak tkar..line slow..tp bl awk tkar................................

Sungguh sy sgt2 sdih skng..mungkin sy masih berharap akan bebaik smula bila sy tgk status sy "in relationship with abdul rahman ali", sy tau yg sy msih lg ada hrapan..msih bleh berharap dpt mcm dulu..mungkin sbb 2 sy sedih...

Jujur dari sudut ati sy..sy masih cntakan awk..sygkan awk..susah sy nak trima suma ni..pa yg sy ckp 2 sumanya sbb sy mrh,awk..awk pun ckp still cinta,syg..tp knp perlu berpisah klu da cnta? knp perlu bergaduh..sy xtau mna silapny..xtau pa mslh kita..

Sy xtau nak ckap pa..sy xtau pa yg sy mrepek..sy xtau..sy xtau...sy ckp dgn awk sy ok..ntah la..kdg2 sy rasa kuat..sy rasa sy bleh idup pun tnpa awk..tp kdg2 sy rasa cam ilang arah tuju..dunia kosong...

lastly,sy nak tau siapa sy d ati awk..still gf awk or skadar sorg kwn biasa...klu msih syg,bg pluang tuk perbaiki keadaan..klu skadar kwn,jgn ggu sy lg..bg sy masa n ruang tuk accept suma ni..n sy nak awk tau yg sy msih sygkan hbungan kita...

No comments:

Post a Comment